Jakna s kapuljačom za tate dizajnirana je tako da u nju stanu sve sitne potrepštine za bebu, zbog čega će odlazak iz kuće s djetetom biti ugodniji i sigurniji.

Galerija Jakna za tate u koju stanu sve potrepštine za bebu - 3 Jakna za tate u koju stanu sve potrepštine za bebu - 6 Jakna za tate u koju stanu sve potrepštine za bebu - 1 +2 'The Dad Hoodie' dolazi u sivoj i plavoj boji po cijeni od 627 kuna  

The Dad Hoodie mekana je i udobna jakna s kapuljačom koja s unutrašnje strane ima džepove, svaki sa svojom namjenom. Tate će u njih moći sigurno spremiti pelene, bočicu, vlažne maramice, dudu varalicu i mobitel.

Jakna s kapuljačom za tate dizajnirana je tako da u nju stanu sve sitne potrepštine za bebu.

Uz ovu jaknu tatama će ruke biti slobodne jer neće morati nositi torbu s potrepštinama za bebu te će se tako opuštenije i sigurnije brinuti za svog mališana.

Poruke "Kak da čovjek zna kaj mu je?" Zavirili smo u urnebesne poruke mama i tata

Tata i dijete 10 znakova da će muškarac biti dobar tata

The Dad Hoodie dolazi u sivoj i plavoj boji po cijeni od 95 američkih dolara (627 kuna), naručuje se na stranici thedadhoodie.com, a može se naručiti i iz Hrvatske.

Jakna za tate u koju stanu sve potrepštine za bebu - 1 'The Dad Hoodie' s unutrašnje strane ima džepove, svaki sa svojom namjenom (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju