Kada je Christine Quinn zamolila svoju 89 godna staru baku Betty Govern da bude djeveruša na njenom vjenčanju, nije znala što bi očekivala. Nekoliko mjeseci kasnije pokazalo se da je napravila odličan potez

Christine Quinn izrekla je sudbonosno da Patricku Quinnu u Plymouth Meetingu u Pennsylvaniji u svibnju ove godine. Zahvaljujući vjenčanim fotografijama brenda Sweetwater Portrait, ali i neočekivanom popisu gostiju na svadbi, priča se ovih dana raširila Internetom.

Iako je američka praksa da mladenka izaberu djeveruše u redu svojih prijateljica, Christine je jednu od tih uloga posvetila svojoj baki Betty Govern, koja je ove godine napunila 89 godina.

'Pitala me deset puta jesam li sigurna želm li je kao djeverušu,' otkrila je mladeka medijima, te dodala: 'no ja nisam dvojila ni sekunde. Cijela svadbena povorka smijala se njenim šalama i komentarima. Moju baku Betty svi vole'.

'Star si samo onoliko koliko se osjećaš, a ja se danas osjećam mlado,' u otkrila je bakica Betty provodeći cijelo vjenčanje u pokretu, plešući, smijući se i u razgovoru s drugiim gostima, te dodala: 'Svi mi starimo, ali to ne znači da moramo odrasti'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju