Toliko iščekivani film “Spencer“ dobio je svoj prvi službeni trailer koji donosi više od dvije minute uvida u radnju filma koji u kina stiže 5. studenog. Iz dosad viđenih scena, mnogi od ovog filma očekuju puno te smatraju da Kristen Stewart za svoju izvedbu zaslužuje Oscar.

"Spencer" je biografska drama Pabla Larraina koji je režirao i film "Jackie", a čija se radnja odvija tijekom blagdanskog vikenda 1991. kada je Diana odlučila okončati svoj brak s princem Charlesom kojeg glumi Jack Farthing. Film ne donosi stvarne činjenice, već prikazuje ono što se moglo dogoditi tijekom tog sudbonosnog vikenda.

Slika nije dostupna Plakat za film o princezi Diani: Chanelova haljina koju je pet krojačica šivalo 1034 sati

Osim novih scena i uvida u radnju, trailer otkriva i koliko je dobro Kristen Stewart skinula naglasak i način govora princeze Diane, ali i njezine geste, manire, izraze lica. Oduševljenje trailerom i Kristeninom glumom mnogi su izrazili u komentarima:

Kristen Stewart postala je prva osoba koju zaista želim vidjeti kako osvaja Oscar. Tako sam uzbuđena zbog ovoga.

Ovo izgleda poput remek-djela.

Kristen će biti fantastična! Trailer me je rasplakao.

Nove scene iz filma "Spencer" prikazuju tužnu realnost za Dianu, princezu od Walesa: sjaj i glamur koji prate život na kraljičinu imanju Sandringham praćeni su konstantnim nadzorom i kontrolom. Pripremajući se za božićne proslave ispunjene jelom i pićem, pucanjem i lovom, Diana uvjerava sebe: Tri dana, to je to.

Slika nije dostupna Omiljena tema serija i filmova: Koja od glumica koje su je utjelovile najviše sliči princezi Diani?

Stewart, odjevena u prelijepe haljine i skupocjenu odjeću, sve više slamaju emocionalno breme kraljevskih obveza i nemilosrdni paparazzi. U jednom trenutku njezin sin pita: Mama, što se dogodilo da si toliko tužna? U kasnijoj sceni princ Charles joj kaže: Moraš biti u stanju raditi stvari koje mrziš.

Diana zna svoju sudbinu. Nema nade za mene. Ne s njima, zaključuje u traileru.

Biografska drama "Spencer" u kinima počinje igrati 5. studenog, a uz Kristen Stewart glume i Stella Gonet (kraljica Elizabeta), Olga Hellsing (Sarah, vojvotkinja od Yorka), Amy Manson (Anne Boleyn), Niklas Kohrt (princ Andrew) i drugi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju