Elizabeta Delać koja stoji iza brenda Beta home decor svaki dekorativni komad izrađuje sama – od ideje, preko nabave materijala, pa do realizacije

Fotografije interijera na društvenim mrežama u zadnje su vrijeme često ukrašene pletenim detaljima. Od prekrivača, tepiha i različitih košara, a sve izgledaju kao da sui ih debelim iglama isplele naše mame ili bake.

Kupci su u mogućnosti prilagoditi boje i dimenzije proizvoda kako bi se što ljepše uklopili u interijer.

--Elizabeta Delać

U ovu priču savršeno se uklapa Beta home decor i spretni prsti mlade mame Elizabete Delać koja je ljubav prema pletenju otkrila prije par godina kada je za prvo dijete htjela napraviti nešto sasvim posebno.

Prvi komad isplela sam prije dvije godine, nakon što sam sama naučila plesti.

Te prve komade poklanjala sam prijateljima za rođendane i slične prigode. A nakon što su me ohrabrili da imam kvalitetan proizvod, odlučila sam krenuti u prodaju.

Kako joj je kao sporoj početnici klasično pletenje vunom u početku bilo pomalo dosadno, isprobavala je razne materijale s kojima bi ubrzala cijeli proces da bi na kraju pronašla pamučnu špagu od koje je danas izrađen svaki komad iz ponude Beta home decora.

PRILAGODLJIVA PAMUČNA ŠPAGA

S njom nisam mogla isplesti dječju vesticu ili nešto slično, ali kako je beba rasla, povećavala se i količina igračaka pa sam od pamučne špage izradila košaru za igračke, prisjeća se.

Svaki Beta home decor predmet može se prati u perilici

Od ideje, nabave materijala, pa do realizacije –  sve je Elizabetin ručni rad. Kaže kako joj je za izradu tepiha potrebno četiri do pet dana, a za košare dva dana i stotine metara špage.

Proizvodi od pamučne špage mogu se prilagoditi svim stilovima interijera. Rade se po narudžbi pa su kupci u mogućnosti prilagoditi boje i dimenzije kako bi se proizvodi što ljepše uklopili u njihov interijer.

Od aktualne ponude Beta home decora (tepisi, velike i male košare za odlaganje) najprodavanije su košare manjih dimenzija za organizaciju sitnica poput dječjih igračaka.

Kaže kako je njezin ručni rad jedinstven na hrvatskom tržištu zbog spoja tradicionalnog zanata i modernoga dizajna. A mi ćemo dodati da je i ukorak s trendovima.

Kao najveću prednost navela bih da je svaki predmet periv u perilici i jednostavan za održavanje.

A ova kreativna mama u skoroj budućnosti najavljuje i širu ponudu Beta home decora.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju