Jedan od najvećih izazova današnjih roditelja jest usaditi radne navike u svoje mališane. Mame i tate znaju da djeci nije lako objasniti da se soba neće sama pospremiti, isto kao i igračke iz dnevnog boravka ili pak posuđe nakon jela.

Galerija Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba +2 Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba

Brojni psiholozi napominju da je najvažnije kućanske obaveze pretvoriti u igru kako djeca ne bi mala osjećaj da nešto moraju učiniti, već kako bi im pospremanje postala navika – najnormalnija stvar koju ne rade za roditelje, već za sebe i tako pokazuju da su odgovorni, radišni i spremni za životne izazove koji tek dolaze.

Kad su klinci već malo stariji od njih očekujemo i da će oprati posuđe nakon jela. Taj kućanski posao najomraženiji je i među odraslima, a na internetu postoje brojni načini kako ga učiniti lakšim i podnošljivijim.

Društvenim mrežama ovih dana kruži preslatka spužva za pranje posuđa u obliku Spužva Boba Skockanog, jednog od najdražih likova iz crtanih filmova koji je uveseljavao brojene generacije od kraja osamdesetih godina prošlog stoljeća pa sve do danas.

Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba (Foto: AliExpress)

Na AliExpressu mogu se pronaći dvije varijante.

Prva spužva ima aplicirani motiv najdražeg lika iz crtanog te postolje u obliku njegove odore. Druga pak varijanta jest samo postolje u koje možemo staviti bilo koju žutu spužvu, a ona će izgledati baš poput Skockanog.

Oduševljeni roditelji ovom su proizvodu podijelili same petice, a mnogi su napisali kako je to zabavan način za naučiti klince radnim navikama. Držač ima rupice kako se vlaga ne bi zadržava, a korisnici također napominju da se radi o kvalitetnom proizvodu.

Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba (Foto: AliExpress)

Ovo efektno kuhinjsko pomagalo s kojim će se pranje posuđa pretvoriti u igru možete pronaći na stranicama AliExpressa po cijeni od 1,18 eura po komadu.

Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba Kuhinjska spužva u obliku Spužva Boba (Foto: AliExpress)

Šalica u obliku kaktusa oduševit će ljubiteljice ove popularne biljke Šalica u obliku kaktusa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa +1 Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa

Zgodna šalica u obliku torbe oduševit će ljubiteljice mode Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa Šalica u obliku torbe s AliExpressa +1 Šalica u obliku torbe s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju