Kraj 2022. godine sve je bliže i polako se slažu odjevne kombinacije u kojima ćemo proslaviti Novu godinu. Svjetlucavo i šljokice nezaobilazni su dodaci slavljeničkim outfitima jer svakoj modnoj kombinaciji daju dozu svečanosti i glamura.

Galerija Svjetlucave sandale iz Zare s pomponom - 5 Svjetlucave sandale iz Zare s pomponom - 1 Svjetlucave sandale iz Zare s pomponom - 2 +2 Metalik srebrne sandale s pomponom dat će dozu glamura stajlingu za doček 2023. godine

Želite li i vi svojoj novogodišnjoj modnoj kombinaciji dati malo glamura i svjetlucavosti, možda su metalik srebrne štikle koje smo pronašli u trgovini Zara baš one koje će vaš slavljenički outfit učiniti savršenim.

Svjetlucave sandale iz Zare s pomponom - 2 Zara, 301 kuna (39,95 eura) (Foto: www.zara.com)

Ovaj lijepi model svečanih sandala ima tanke remenčiće i tanku stožastu potpeticu od 7,5 centimetara te dekorativni detalj koji ih čini baš posebnima i savršenima za blagdanska slavlja. Ukrašene su velikim pomponom od sjajnih niti koji nas podsjeća na kuštrave trake kojima se kiti bor.

Od 35 kuna: 10 dužih vesta za zimu koje izgledaju mrak sa skinny trapericama i tajicama Dužu dolčevitu u crnoj boji možete spariti s remenom predimenzionirane kopče za wow efekt Missguided dolčevita, 35 kn Mango, 249,30 kn +7 Reserved, 299,90 kn

Muči li vas hoćete li u ovim ljepoticama izdržati cijelu noć, dobro je znati da imaju fleksibilni uložak od lateks pjene koji osigurava veću udobnost. Štikle su dostupne u veličinama od 35 do 42 (neki su brojevi trenutačno rasprodani), po cijeni od 301 kune (39,95 eura) u trgovini Zara.

Svjetlucave sandale iz Zare s pomponom - 3 Metalik srebrne sandale s pomponom dat će dozu glamura stajlingu za doček 2023. godine (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju