Pretjerano izlaganje suncu odavno nije u modi, prvenstveno zato što nije zdravstveno preporučljivo, ali lijepo preplanulog tena ipak se ne želimo odreći. U tome pomaže idućih 7 proizvoda za ubrzano tamnjenje s kojima se preplanulost postiže već za dva dana

Galerija +0 Olival Sun Tané pekmez za ubrzano tamnjenje, 79,90 kn Tinkturin balzam od mrkve za brzo tamnjenje prošlo ljeto bio je hit na plažama i željele su ga mnoge pripadnice nježnijeg spola. Popularnost balzama ne čudi s obzirom da ga je dovoljno koristiti i samo dva dana kako bi se dobila najljepša preplanula put.

Balzami, melemi, pekmezi i marmelade pomažu da vaša koža u nekoliko dana dobije predivnu preplanulu boju

Ovoga ljeta mazati se možemo i s drugim sličnim sredstvima, melemima, pekmezima i marmeladama koji znatno ubrzavaju sunčanje.

Domaći brend Mala od lavande tako nudi melem od mrkve i oraha s mirisom karamele za ubrzano tamnjenje kože, dok Biobazin pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put uz ekstrakt mrkve i oraha sadrži njegujuća ulja nevena i masline koje koža obožava.

U Afroditi možete pronaći marmeladu za ubrzano tamnjenje koja sadrži dragocjena prirodna ulja koja bogato njeguju i vlaže kožu.

Želite li svojoj koži pružiti svilenkastu mekoću, njegu, pravi ljetni miris i najljepšu preplanulost u najkraćem roku, uz ovih pet proizvoda to ćete sigurno postići. Doznajte i koja je to situacija u kojoj uvijek morate stavljati kremu za sunčanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju