U dvorištu obitelji Ban iz Desinića događa se jedna vrlo zanimljiva i lijepa priča. Svaki dan u isto vrijeme k njima dolazi srnica koja je postala dobra prijateljica s njihovim ljubimcem, psom Campijem. To neobično prijateljstvo osvojilo je srca ljudi diljem Hrvatske.

Galerija Pas Campi i srna veliki su prijatelji, ona svaki dan dolazi u isto vrijeme i igraju se - 7 Pas Campi i srna veliki su prijatelji, ona svaki dan dolazi u isto vrijeme i igraju se - 6 Pas Campi i srna veliki su prijatelji, ona svaki dan dolazi u isto vrijeme i igraju se - 1 +6 Mala srna svaku večer posjećuje svog prijatelja Campija

Mala srna vrlo je točna i svaku večer oko osam sati eto nje da se poigra i večera sa svojim prijateljem Campijem. Da, dobro ste pročitati, Campi i srna i jedu zajedno, toliko su složni!

Pas Campi i srna veliki su prijatelji, ona svaki dan dolazi u isto vrijeme i igraju se - 4 Mala srna svaku večer posjećuje svog prijatelja Campija (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

Srnica svom prijatelju voli i lickati uho, a nakon što provedu neko vrijeme skupa, svatko ide na svoju stranu – srna natrag u šumu, a Campi svojim vlasnicima. Idućeg dana ljupka stanovnica šume opet se vraća u posjet svom dobrom prijatelju...

Slika nije dostupna Labrador i njemačka doga postali su najbolji prijatelji, i to na presladak način

Ta priča traje već duže vrijeme, a budući da je jako zanimljiva, odlučili smo je podijeliti s drugima, kaže obitelj Ban iz Škalića Zagorskog u Desiniću, presretna što se upravo u njihovu dvorištu rodilo takvo nevjerojatno prijateljstvo između psa i srne.

Pas Campi i srna veliki su prijatelji, ona svaki dan dolazi u isto vrijeme i igraju se - 11 U dvorištu obitelji Ban iz Desinića događa se jedna vrlo zanimljiva i lijepa priča (Foto: Marko Prpic/PIXSELL)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju