Baš kao ljudi, i psi se mogu sprijateljiti sa svojim susjedima, pa i najbolja pseća prijateljstva ponekad počinju preko ograde.

Upravo tako započelo je prijateljstvo između labradora Giuseppea i njemačke doge Bambino. No prije nego što su se uspjeli prvi put ponjuškati preko ograde, Gieuseppeov vlasnik Robert Carnes primijetio je jedan problem – njegov ljubimac nije mogao dosegnuti vrh ograde kako bi pozdravio prijatelja. Bambinu, s obzirom na njegovu veličinu, to nije bio problem, kao ni Vitu, drugoj njemačkoj dogi iz iste obitelji. No Robert se dosjetio slatkog i inspirativnog rješenja kako da Giuseppe napokon uspije doseći vrh ograde.

Giuseppe je puno puta pokušao skočiti i pogledati svoje prijatelje kad god smo bili u dvorištu, kazao je Afton Tarin, vlasnik Bambina i Vita, za portal The Dodo. Gieuseppeov vlasnik gledao je kako njegov pas žarko želi vidjeti svoje susjede te mu je u šali rekao "kad bi barem imao stolicu da se možeš popeti".

Kada je to izgovorio, shvatio je da ideja zapravo ima smisla te je uz ogradu postavio malu stepenicu kako bi je njegov čokoladno smeđi slatkiš mogao koristiti.

Slika nije dostupna Može li slađe? Poslušajte medenog korgija kako neodoljivo zavija dok jede

I tako su se dlakavi prijatelji napokon mogli pozdraviti licem u lice.
Robert je fotografirao preslatki trenutak između Giuseppea i Bambina te je fotografiju pokazao susjedima, a oni su je podijelili na Instagramu.

Slika nije dostupna A slatkoće! Beba vidra koja pokušava ući u vodu potpuno će vas "raspekmeziti"

Prva reakcija mi je bila da se počnem od srca smijati. Na prizor njegovih kratkih nogu potpuno ispruženih i repa zamagljenog od brzog mahanja, nisam si mogao pomoći. Tako neodoljivo slatko, rekao je Afton. Novi susjedi sada su prijatelji i često skupa šeću pse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju