Modni trendovi za narednu jesen i zimu već šetaju svjetskim pistama, pa dok se liste najvećih uspjeha nakon prikazanih kolekcija u Milanu zbrajaju, modna elita već se preselila u Berlin. Crvenim tepihom dobrodošlice prošetala se Amerikanka Katie Holmes, koja je sudeći po stajlingu, ukorak sa svjetskim trendom obojanim u sve nijanse sive

Filmska poslastica čije prikazivanje željno iščekuju žene diljem svijeta, triler 'Pedeset nijansi sive' svojim tonovima strelovito brzo utječe i na ton modnih trendova. Linije donjeg rublja podcrtane seksualnim nabojem po uzoru na popularnu radnju knjige, dekorativna kozmetika s linijama posvećenima isključivo sivoj boji već mjesecima na tržištu ostvaruje uspjeh.

Modnim i kozmetičkim tržištem vlada trend sivih tonova inspiriran trilerom 'Pedeset nijansi sive' čija se premijera željno iščekuje



Pa dok je za modnu dizajnersku elitu čije zimske kolekcije za 2015/16 šetaju svjetskim modnim mekama, aktualna siva pitanje prošlosti, na svu njezinu opojnost podsjetila je glumica Katie Holmes.

Na berlinskom Tjednu mode Katie je prošetala u pet tonova sive boje, dugačkom kaputu i šeširu te koktel haljini i ženstvenim čizmama do iznad koljena. Stil američke gošće, za modne 'gurmane' ocijenjen s odličnim kritikama, upotpunio je i make up s naglaskom na tonovima oko očiju, naravno u metalik sivim potezima.

Po uzoru na Katie složili smo kombinaciju spremnu za šetnju špicom ili pak crvenim tepihom premijere hita godine koji se uskoro očekuje u kino dvoranama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju