Kuća sa staklenim zidovima možda nije idealna za život u urbanoj sredini, ali kada se nalazi usred šume i nije toliko luda ideja. Može biti i super vikendica za one koji vole drugačije i biti okruženi prirodom, čak i kada su u zatvorenom.

Galerija Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 9 Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 5 Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 6 +7 Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 7

Iz ove kuće pogled na prirodu pruža se sa svih strana jer su svi zidovi od stakla. Prirodno okruženje čini i veliko kamenje, nalik malim stijenama, što pogled iz kuće čini još impresivnijim.

Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 11 Interijer staklene kuće uređen je s puno stila i estetike (Foto: Living4media)

Kako se kuća nalazi usred šume, privatnost i nije toliko narušena jer okolo nema susjeda niti ulične rasvjete. Za dodatan gušt tu je drvena terasa na kojoj možete piti jutarnju kavu i uživati u pogledu na drveće.

Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 6 Za dodatan gušt tu je drvena terasa na kojoj možete piti jutarnju kavu i uživati u pogledu na drveće (Foto: Living4media)

Na terasi se nalazi i kameni kamin za peku i pripremanje fine hrane. Interijer kuće uređen je sa stilom i ukusom, a jedino kupaonica, razumljivo, ima normalne zidove.

Staklena kuća u šumi ima i lijepu drvenu terasu - 3 Možete li zamisliti svakodnevicu u staklenoj kući usred šume? (Foto: Living4media)

Genijalno uređeno: Dvorište obične kuće koje bi poželio i hotel s pet zvjezdica Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 7 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 1 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 3 +6 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 8

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju