Na prvu je lako pomisliti da je ovo elegantno i predivno uređeno dvorište dio nekog hotela s pet zvjezdica, no zapravo je riječ o običnoj kući s bajkovitim vanjskim prostorom.

Galerija Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 7 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 1 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 3 +6 Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica

Čitavo dvorište ograđeno je visokom drvenom ogradom koja osigurava privatnost i stvara elegantan dojam. Drvena je i terasa odijeljena pregradama pa se tako u jednom dijelu nalaze drveni stol i stolci, u drugom ležaljke, a u trećem hidromasažna kada - baš genijalno!

Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 9 Terasa je odijeljena pregradama - genijalno rješenje! (Foto: Living4media)

Bogato zelenilo upotpunjeno je kamenim stazama, a centralno mjesto zauzima i pergola, koja omogućuje da prostor po želji bude natkriven. Dodatan šarm i dušu dvorištu daju raznorazne biljke koje su u njemu posađene, a prostor se posebno diči trskom, bambusom i začinskim biljem.

Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 2 Bogato zelenilo upotpunjeno je kamenim stazama (Foto: Living4media)

Na fotografijama se nazire i fasada kuće koja izgleda sasvim obično, ali ovakvo savršeno uređeno i uglancano dvorište poželio bi i hotel s pet zvjezdica.

Dvorište obične kuće koje izgleda kao da je dio hotela s pet zvjezdica - 1 Elegantna drvena terasa na kojoj je užitak boraviti (Foto: Living4media)

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Očaralo nas je elegantno dvorište koje se najviše diči ružičastim ružama i šimširom Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 7 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 4 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 8 +8 Sanjivo dvorište s ružama i puno zelenila - 9

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju