Za manje od dva mjeseca u toplini naših ukrašenih domova, okruženi najmilijim ljudima, slavit ćemo Božić.

Galerija U pakiranju su četiri staklene kuglice Staklene kuglice za bor iz Primarka Staklene kuglice za bor iz Primarka +0 Staklene kuglice za bor iz Primarka

Iako će mnogi sada prokomentirati da smo tek na početku studenog i da je Božić daleko od nas, najveći obožavatelji ovog blagdana već su krenuli s pripremama. Jer blagdansko razdoblje zapravo vrlo kratko traje, a oni u svojim domovima žele što duže osjećati blagdanski duh.

Staklene kuglice za bor iz Primarka Staklene kuglice za bor iz Primarka (Foto: primark.com)

Za sve one koji su već krenuli u potragu za najljepšim božićnim ukrasima, a znamo da vas ima, pronašli smo kuglice za bor koje bi vam mogle privući pažnju.

Kuglice se prodaju u Primarku, staklene su, a u paketu dolaze četiri komada ispunjena različitim dekoracijama, od omiljene božikovine do borovih iglica. Kako su prozirne, svjetlo lampica koje se nalaze na drvcu još će više doći do izražaja. Svaka kuglica ima mali pluteni čep i uže pomoću kojeg se može objesiti.

Šarmantne kuglice za bor prodaju se po cijeni od 9 funti, odnosno oko 78 kuna.

Kućice, borići, gnomovi: Tako dražesni adventski vjenčići koji nastaju u Zagrebu Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 11 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 14 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 15 +11 Dražesni adventski vjenčići koje izrađuje Lidija Kraševac iz Zagreba - 7

Osim drvca, možete pronaći i druge kutke u svom domu koje ćete ukrasiti ovim neodoljivim kuglicama. Izgledaju toliko divno da nam ne bi bio problem uživati u pogledu na njih tijekom cijele godine.

Staklene kuglice za bor iz Primarka Staklene kuglice za bor iz Primarka (Foto: primark.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju