Svake se godine trudimo uvesti neku novost u božićno uređenje doma, želimo nešto posebno, neočekivano i upečatljivo. Ponekad vam se čini da ste potrošili sve ideje te se vrtite ukrug, a unikatno rješenje možda stoji upravo u vašim kuhinjskim ormarićima.

Galerija Stalak za kolače u blagdanskom uređenju doma - 5 Svijeće uvijek stvore poseban ugođaj Višak božićnih kuglica možete uklopiti u svečani aranžman +16 Darovi prirode sjajan su odabir

Svečani stalci za kolače koje brižno čuvamo samo za posebne prilike i vadimo ih jednom ili dvaput godišnje, a možda ni toliko, mogu biti izvrstan dodatak vašem blagdanskom dekoriranju doma i tako se napokon pokazati u svojemu punom sjaju.

Mogućnosti za njihovo aranžiranje je bezbroj, sve ovisi o vašemu ukusu i stilu božićnog uređenja koji vam je najdraži. Ako volite raskošan i svjetlucav ugođaj, na stalak možete posložiti višak božićnih kuglica i ostalih ukrasa.

Stalak za kolače u blagdanskom uređenju doma - 5 Stalak za kolače u blagdanskom uređenju doma (Foto: Living4media)

Na vašoj će podlozi za kolače jako lijepo i dostojanstveno izgledati i svijeće, a za one malo inovativnijeg načina gledanja na božićno ukrašavanje, tu je i odlična zamisao uklapanja vaze s ružama u ukrasni dodatak.

Svijeće uvijek stvore poseban ugođaj Svijeće uvijek stvore poseban ugođaj (Foto: Living4media)

Ljubitelje prirodnijih i izvornijih ukrasa zasigurno će oduševiti kombinacije darova prirode poput jabuka, češera, borovih grančica ili mahovine.

Modlice za kolače, ručno rađeni origami ukrasi - sve to možete ukomponirati u atraktivan ukras koji će biti originalna zvijezda vašeg s ljubavlju uređenog doma.

Darovi prirode sjajan su odabir Darovi prirode sjajan su odabir (Foto: Living4media)

Sanjam jedan ružičasti Božić: Ideje za netipično blagdansko uređenje doma Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 8 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 2 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 1 +9 Božićno dekoriranje doma u ružičastoj boji - 6

20 fotografija koje će vam dati ideju kako da blagdanski dom ukrasite božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju