U suterenu obiteljske kuće u zagrebačkom naselju Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić stvorili su svoj dom iz snova. Vlasnici su tvrtke koja se bavi uređenjem interijera, njezin suprug je stolar po struci tako da i uređenje stana, baš onako kako su željeli i zamislili, nije bilo teško.

Galerija U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 8 U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 7 U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 4 +7 Pažnju krade i široki stup na kojem je Željka naslikala lik žene

Sve što zamislim moj suprug napravi svojim rukama, a naravno i pomogne s nekim idejama. Ideja imam puno jer se ionako u slobodno vrijeme bavim slikanjem u svom ateljeu, otkriva Željka Lalić Tomšić iz Petruševca.

U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 6 Pažnju krade i široki stup na kojem je Željka naslikala lik žene (Foto: Privatne fotografije)

Željka za sebe kaže kako ne voli ono što imaju svi, uvijek mora biti posebna bar po nečemu, pa tako jedan zid njezinog dnevnog boravka krasi impresivna tapeta žene sa šeširom, a u boravak se savršeno uklopila i ljuljačka za sjedenje. Bijele zavjese ukrašene su lampicama za dodatan dašak čarobnog ambijenta. U Željkinu domu većinom prevladavaju crna, bijela, siva i zlatna s dodacima baršunasto zelene boje.

U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 7 Luk u blagovaonici u kojem se nalazi bijeli kamen (Foto: Privatne fotografije)

Posebno atraktivno rješenje pronašli su za blagovaonicu i kuhinju, u kojem su bijeli kamen koji se nalazi u luku u blagovaonici kombinirali s bijelim visokim sjajem i drvenom radnom pločom u kuhinji, a i pločice na podu su bijeli visoki sjaj. Pažnju krade i široki stup na kojem je Željka, koja svoje radove objavljuje na Facebook stranici Art by Zeelt, naslikala lik žene.

U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova - 4 U suterenu obiteljske kuće u Petruševcu Željka Lalić Tomšić i njezin suprug Pavao Tomšić uredili su svoj dom iz snova (Foto: Privatne fotografije)

Dašak luksuza dnevnom boravku daje baršunasta kutna garnitura u zelenoj boji iznad koje se nalazi već spomenuta tapeta žene. U uređenje stana sjajno se uklopila i crno-bijela spavaća soba s crnim ugradbenim ormarom sa staklenim kliznim vratima.

Karmela iz Bjelovara otkrila je trik s kojim njezina 30 godina stara kuhinja izgleda kao nova Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 6 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 1 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 5 +3 Karmela Polašek iz Bjelovara ima 30 godina staru kuhinju koja izgleda kao nova - 3

Željela sam stvoriti dom u svakom smislu te riječi, dom u kojem ću se osjećati savršeno, otkriva Željka. U stanu, od realizacije do ideje, skoro sve rade suprug i ona.

Stan je u suterenu kuće tako da se nitko ni ne nada takvom ambijentu dok ne dođe unutra. Ljudi ostanu šokirani uređenjem stana. Ja najviše vremena provodim u svom ateljeu na katu kuće gdje slikam akrilom na platnu i prepuštam se svojoj kreativnosti i mašti, govori Željka Lalić Tomšić iz Petruševca. Ispred stana nalazi se mala ljetna terasa na kojoj uživa za lijepog vremena, kao i u svom vrtu punom cvijeća.

Ispred stana nalazi se mala ljetna terasa na kojoj Željka uživa za lijepog vremena, kao i u svom vrtu punom cvijeća - 1 Ispred stana nalazi se mala ljetna terasa na kojoj Željka uživa za lijepog vremena, kao i u svom vrtu punom cvijeća (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju