Najpoznatija splitska plaža Bačvice ovih dana privlači brojne kupače koji u moru traže osvježenje od vrućina. I dok većina kupača vrijeme provodi plivajući u moru, lješkareći na plaži ili igrajući karte s društvom, jedan stasiti muškarac odlučio se na plaži odraditi trening.

Galerija Mišićavi muškarac radi sklekove na splitskim Bačvicama +0 Mišićavi muškarac radi sklekove na splitskim Bačvicama

Prizor kakav se ne viđa svaki dan na splitskim Bačvicama privukao je pažnju brojnih znatiželjnika. Unatoč tome što je na plaži, jedan stasiti muškarac nije želio propustiti trening te je krenuo raditi sklekove. Pri tome je do izražaja došla njegova impresivna muskulatura, lijepo građeno tijelo, ali i tetovaže na potkoljenici lijeve noge.

Prošlo ljeto svojim fizičkim vještinama impresionirao nas je jedan Osječanin radeći stoj na rukama, a u fotogaleriji se prisjetite tog, ali i prizora drugih zgodnih muškaraca s naših plaža. Pogledajte i prizor sa splitskog Marjana koji će zadiviti i najsnažnije muškarce.

Mišićavi muškarac radi sklekove na splitskim Bačvicama Mišićavi muškarac radi sklekove na splitskim Bačvicama (Foto: Miranda Cikotic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju