Catherine Middleton ovih dana prezentira najveće britansko istraživanje o važnosti prvih pet godina života za djetetov razvoj, fizičko i mentalno zdravlje, ali i posljedice na samo društvo.

Galerija Catherine Middleton voli bijele sakoe Catherin Middleton u Zarinom sakou 2016. godine Bijeli strukirani sako iz trgovina - jesen 2020. - 5 +3 Mango, 229,90 kn

Dio prvih rezultata istraživanja 5 Big Insights predstavila je u videu objavljenom na Instagram računu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea.

Za ovu pojavljivanje odabrala je vrlo jednostavno, ali elegantno izdanje sastavljeno od bijele majice preko koje je odjenula sako u prljavo-bijeloj boji. koja je osobito popularna u zimskom dijelu godine.

Riječ je o strukiranom modelu iz Zare s dugim rukavima napravljenim od mješavine viskoze i poliestera u boji koja je vrlo popularna u ljetno vrijeme, ali i u hladnijem dijelu godine.

Catherin Middleton u Zarinom sakou 2016. godine Catherin Middleton u Zarinom sakou 2016. godine (Foto: Getty Images)

Vjeruje se da je štedljiva vojvotkinja ovaj sako nosila već nekoliko puta. Prvi puta viđena je u bijelom Zarinom sakou 2016. godine tijekom protokolarnog posjeta Kanadi, kada ga je sparila s tamnoplavim hlačama, bijelom majicom i mokasinkama.

Catherine Middleton u blejzeru iz Zare kojeg je nosila i prije osam godina Catherine Middleton: Blejzer iz Zare star osam godina nosiv u svim prilikama

Jednostavan kroj uistinu izvrsno laska najrazličitijim odjevnim komadima – od ležernih traperica preko lepršave suknje do male crne haljine.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela strukiranih bijelih sakoa po uzoru na Catherine Middleton.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju