U svom posljednjem obraćanju putem videa Catherine Middleton zahvalila je svima koji su sudjelovali u projektu "Hold Still" i poslali svoje fotografije portreta snimljene tijekom lockdowna u Velikoj Britaniji.

Projekt "Hold Still" pokrenula u svibnju vojvotkinja od Cambridgea u suradnji s Nacionalnom galerijom portreta. U projektu su mogle sudjelovati osobe svih dobnih skupina iz svih dijelove Velike Britanije te pokazati kako je karantena izgledala kroz njihov fotoobjektiv.

Za mene, najsnažniji dio projekta je taj što je pokazao koliko su ljudi i zajednice postali složni i koliko smo važni jedni drugima, rekla je Catherine u video poruci te se zahvalila svakom od 31.000 sudionika koji su poslali fotografije, među kojima je izabrano sto finalista čije su fotografije postavljene na izložbi.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: "Dosadan" kaput koji na kraju ipak nadmaši sve druge modele

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Nepogrešiva haljina koja vizualno smanjuje struk

Za javljanje putem video poruke Catherine Middleton odjenula je crveni blejzer iz Zare s rukavima na lagani puf, a isti blejzer vojvotkinja je nosila i 2012. godine na Ljetnim olimpijskim igrama u Londonu. Ispod blejzera nosila je jednostavan bijeli top, a od modnih dodataka odabrala je zlatnu ogrlicu s potpisom britanskog zlatara Alexa Monroea.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju