U svom posljednjem obraćanju putem videa Catherine Middleton zahvalila je svima koji su sudjelovali u projektu "Hold Still" i poslali svoje fotografije portreta snimljene tijekom lockdowna u Velikoj Britaniji.

Projekt "Hold Still" pokrenula u svibnju vojvotkinja od Cambridgea u suradnji s Nacionalnom galerijom portreta. U projektu su mogle sudjelovati osobe svih dobnih skupina iz svih dijelove Velike Britanije te pokazati kako je karantena izgledala kroz njihov fotoobjektiv.

Catherine Middleton u blejzeru iz Zare kojeg je nosila i prije osam godina - 3 Catherine Middleton u blejzeru iz Zare 2012. na Ljetnim olimpijskim igrama u Londonu (Foto: Getty Images)

Za mene, najsnažniji dio projekta je taj što je pokazao koliko su ljudi i zajednice postali složni i koliko smo važni jedni drugima, rekla je Catherine u video poruci te se zahvalila svakom od 31.000 sudionika koji su poslali fotografije, među kojima je izabrano sto finalista čije su fotografije postavljene na izložbi.

Catherine Middleton: Košulja koja je ziheraški izbor kada ne znamo što odjenuti Catherine Middleton Catherine Middleton u bijeloj košulji H&M, 152 kn +8 Zara, 199,90 kn

Catherine Middleton u crvenom kaputu modne kuće Alexander McQueen - 5 Catherine Middleton: "Dosadan" kaput koji na kraju ipak nadmaši sve druge modele

Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama Catherine Middleton: Nepogrešiva haljina koja vizualno smanjuje struk

Za javljanje putem video poruke Catherine Middleton odjenula je crveni blejzer iz Zare s rukavima na lagani puf, a isti blejzer vojvotkinja je nosila i 2012. godine na Ljetnim olimpijskim igrama u Londonu. Ispod blejzera nosila je jednostavan bijeli top, a od modnih dodataka odabrala je zlatnu ogrlicu s potpisom britanskog zlatara Alexa Monroea.

Catherine Middleton u blejzeru iz Zare kojeg je nosila i prije osam godina Catherine Middleton u blejzeru iz Zare kojeg je nosila i prije osam godina (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju