"Beach Babe", ulje za sunčanje i svakodnevnu njegu s hijaluronom i shimmerom prvi je proizvod brenda La PIEL kojeg potpisuje pjevačica Lana Jurčević.


Ulje "Beach Babe" obogaćeno je arganovim, orahovim i kokosovim uljem te hijaluronom koji iznimno njeguju i vlaže kožu. Daje nevjerojatan sjaj ostavljajući sjajnu prašinu te sitne, elegantne šljokice. Zbog svojih iznimno kvalitetnih sastojaka može se koristiti za tijelo i kosu.

Ulje 'Beach Babe' sadrži i kokosovo ulje koje je izvanredna zaštita protiv oštećenja kose te blokira oko 20 posto ultraljubičastih zraka

Hijaluronska kiselina drugo je ime za očuvanje elastičnosti kože i očuvanje mladog i zategnutog izgleda kože. Spriječava i usporava nastajanje znakove starenja ali ujedno i ispravlja već nastale tragove starenja.

Arganovo ulje jedno je od najsnažnijih anti-age ulja na svijetu, njegove esencijalne masne kiseline zadužene su za sprječavanje upalnih procesa na koži. Sadrži Skvalen, jedan od prirodnih spojeva koji štite kožu od raka te pomažu u smirivanju kožnih iritacija.

Ulje 'Beach Babe' obogaćeno je arganovim, orahovim i kokosovim uljem te hijaluronom
Ulje 'Beach Babe' obogaćeno je arganovim, orahovim i kokosovim uljem te hijaluronom (Foto: PR)


Orahovo ulje zaduženo je za ublažavanje bora i pomlađivanje kože. Osim toga, orahovo ulje koristi se i za brži rast kose, protiv gubitka kose te u borbi protiv prhuti. Štiti i od štetnih UV zraka.

Kokosovo ulje
je izvanredna zaštita protiv oštećenja kose te blokira oko 20 posto ultraljubičastih zraka. Hidratizira kožu te pomaže u borbi proiv suhe kože.

Ulje "Beach Babe" nanosi se na kožu prije ili nakon izlaganja suncu.

Ulje 'Beach Babe' prvi je proizvod brenda La PIEL kojeg potpisuje pjevačica Lana Jurčević
Ulje 'Beach Babe' prvi je proizvod brenda La PIEL kojeg potpisuje pjevačica Lana Jurčević (Foto: PR)