"Beach Babe", ulje za sunčanje i svakodnevnu njegu s hijaluronom i shimmerom prvi je proizvod brenda La PIEL kojeg potpisuje pjevačica Lana Jurčević.


Ulje "Beach Babe" obogaćeno je arganovim, orahovim i kokosovim uljem te hijaluronom koji iznimno njeguju i vlaže kožu. Daje nevjerojatan sjaj ostavljajući sjajnu prašinu te sitne, elegantne šljokice. Zbog svojih iznimno kvalitetnih sastojaka može se koristiti za tijelo i kosu.

Ulje 'Beach Babe' sadrži i kokosovo ulje koje je izvanredna zaštita protiv oštećenja kose te blokira oko 20 posto ultraljubičastih zraka

Hijaluronska kiselina drugo je ime za očuvanje elastičnosti kože i očuvanje mladog i zategnutog izgleda kože. Spriječava i usporava nastajanje znakove starenja ali ujedno i ispravlja već nastale tragove starenja.

Arganovo ulje jedno je od najsnažnijih anti-age ulja na svijetu, njegove esencijalne masne kiseline zadužene su za sprječavanje upalnih procesa na koži. Sadrži Skvalen, jedan od prirodnih spojeva koji štite kožu od raka te pomažu u smirivanju kožnih iritacija.

Beach Babe ulje za sunčanje s potpisom Lane Jurčević - 2 Ulje 'Beach Babe' obogaćeno je arganovim, orahovim i kokosovim uljem te hijaluronom (Foto: PR)

Orahovo ulje zaduženo je za ublažavanje bora i pomlađivanje kože. Osim toga, orahovo ulje koristi se i za brži rast kose, protiv gubitka kose te u borbi protiv prhuti. Štiti i od štetnih UV zraka.

Kokosovo ulje
je izvanredna zaštita protiv oštećenja kose te blokira oko 20 posto ultraljubičastih zraka. Hidratizira kožu te pomaže u borbi proiv suhe kože.

Ulje "Beach Babe" nanosi se na kožu prije ili nakon izlaganja suncu.

Beach Babe ulje za sunčanje s potpisom Lane Jurčević - 1 Ulje 'Beach Babe' prvi je proizvod brenda La PIEL kojeg potpisuje pjevačica Lana Jurčević (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju