Ako su visibabe vjesnici proljeća, Somersby je vjesnik ljeta! Jedan gutljaj ovog osvježavajućeg pića dovoljan je da nas odvede ravno u omiljeno godišnje doba. Tako će se nekima pred očima stvoriti slika pješčane plaže, zelenih palmi koje se njišu na laganom povjetarcu, šum valova i miris oceana. Druge će asocirati na bezbrižne i tople ljetne dane, ugodne noći i druženja s prijateljima. Čak i ako ljeto provodite u gradu, visoke temperature podnošljivije su uz čašu punu leda i najpoznatijeg cidera na svijetu. U oba slučaja poruka je ista: uz Somersby, svijet gledamo kroz ružičaste naočale. Iz godine u godinu, Somersby nas iznenađuje kombinacijom fantastičnih voćnih okusa i sada je već kultni podsjetnik na mnogima najdraže godišnje doba.

Ove godine, u iščekivanju ljeta stiže neodoljivi novi okus Somersby Marakuja i Naranča, koji će vam pružiti pravu dozu osvježenja. Savršen spoj pjenušave slatkoće tropske marakuje i citrusne note naranče koja daje dodatnu punoću i zaigranost samog okusa.

PR PR Foto: PR

Uz novi Somersby koji pruža osvježenje u svakom trenutku, zaboravite na sve brige i prepustite se trenutku uživanja. Bilo da se nalazite na plaži i uživate u godišnjem odmoru ili ako idete na druženje s prijateljima nakon posla, Somersby Marakuja i Naranča idealan je izbor za sve ljubitelje egzotičnog voća i osvježenja u toplim danima. Trenutak za Somersby jednostavno je pronaći, važno je samo malo pozitivne energije i dobro društvo. On se savršeno uklapa i u vikend druženje i u mali trenutak ukraden za sebe tijekom radnog tjedna. Uz ovo piće za sve prigode, dobivate osvježavajuće optimističan okus koji će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice.

PR PR Foto: PR

Za odlazak na plažu, na vikend izlet ili ako samo želite uživati u hladovini vlastitog dvorišta, ovaj intenzivni voćni cider će vam pružiti trenutak bijega od svakodnevice i osvježavajuće optimističan okus koji će vas oraspoložiti. Poslužite ga u čaši punoj leda i uživajte u svakom gutljaju. Novi Somerby dolazi u dvije varijante- staklenoj bočici od 0.33 l i limenci od 0.5l, stoga ga svakako isprobajte i doživite novi osvježavajući doživljaj u svakom trenutku!

Svakodnevni optimizam nikada nije bio tako osvježavajući.
Genijalno. Zar ne?

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju