Mnoge žene vole modne kombinacije začiniti efektnim štiklama, a jedan od detalja koji cipele na petu čini ljepšima i zanimljivijima je – mašna.

Galerija Stradivarius, 29,99 eura Linzi (Next), 49 eura Bianco (Zalando), 68,88 eura +8 Reserved, 49,99 eura

Mašne svaku cipelu pretvaraju u još elegantniji i ženstveniji odjevni komad, a posebno su efektne kada se nalaze na prednjem dijelu cipele.

One mogu biti napravljene od raznih materijala kao što su kristalići, perlice, zakovice, ali i od istog materijala od kojeg je napravljen i ostatak cipele.

Cipele ukrašene mašnicama idealan su dodatak razigranoj proljetnoj garderobi, čega su svjesni i proizvođači obuće, pa mnoge trgovine na svojim policama i u webshopovima imaju cipele ukrašene tim neodoljivim detaljem.

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Za sve ljubiteljice cipela ukrašenih mašnama zavirili smo u ponudu trgovina i u galeriji na početku teksta izdvojili 12 modela štikli u raznim bojama koje ćete nositi u svim prigodama i kombinacijama.

AliExpress, 10,69 eura AliExpress, 10,69 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Reserved, 49,99 eura Reserved, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Loriblu (Karla.hr), 499 eura Loriblu (Karla.hr), 499 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju