Vojvotkinja od Cambridgea jedna je od najbolje odjevenih žena u svijetu, a dio zasluga mogu se pripisati i njezinoj stilistici Natashi Archer. U nastavku pročitajte tko je žena koja je zaslužna za neke od najodvažnijih modnih kombinacija prekrasne Catherine

Natasha Archer za vojvotkinju od Cambridgea radi od 2007. Najprije joj je bila asistentica, da bi se nakon sedam godina, 2014. počela brinuti i o njezinom stilu odijevanja. U svakom slučaju, gospođicu Archer često se može vidjeti u društvu kraljevskoga para.

Prve glasine o tome da vojvotkinja ima stilisticu pojavile su se 2013. kada je rodila princea Georgea.

Kako je objavio časopis Tatler, Natasha je zaslužila vojvotkinjino modno povjerenje kada je odobrila toliko obožavane bež "pumpsice".

Stilistica nije samo lijepo lice, naravno. Školovala se u internatu Uppingham School, a na londonskom King's College slušala je španjolski jezik i kulturu.

Iako kraljevska obitelj nikada nije potvrdila Natashino radno mjesto, na njezinom Twitteru stoji "u kraljevskom kućanstvu".
No njezinu je ulogu potvrdila Bojana Sentaler, dizajnerica modne kuće Sentaler, čije je kreacije vojvotkinja nosila 2016.

Njezina stilistica otkrila je naš brend te me je direktno kontaktirala - komentirala je Bojana Sentaler za Telegraph nakon što je Catherine prvi put uhvaćena fotoobjektivom u njezinoj haljini.

Iako kraljevska obitelj nikada nije potvrdila Natashino radno mjesto, na njezinom Twitteru stoji "u kraljevskom kućanstvu".

A komunikaciju s Natashom Archer prepričala je i indijska dizajnerica Anita Dongre čiju je haljinu vojvotkinja nosila na prošlogodišnjoj indijskoj turi.

Odabrana tradicionalna hajina 'Gulrukh' u Indiji se nosi na hlače i u kombinaciji sa stolom - objasnila je dizajnerica za Telegraph.

Međutim, Natasha joj je udahnula moderni izgled - dio stole je pretvorila u remen te ju je skratila kako bi se mogla nositi i kao haljina. Izgledala je stvarno savršeno - izjavila je dizajnerica.

Prve glasine o tome da vojvotkinja ima stilisticu pojavile su se 2013. kada je rodila princea Georgea.
Bila je prva osoba koja nije bila dio kraljevske obitelji, a posjetila je vojvotkinju nakon poroda u bolnici St. Mary. Čak je "ulovljena" kako u rukama nosi odjeću na vješalici - vjerojatno svijetloplavu točkastu haljinu Jenny Peckham u kojoj je Catherine izašla iz bolnice.

Tash, kako ju zove vojvotkinja, njezinu je garderobu osvježila kreacijama s potpisom Preen by Thornthon Bregazzi, See by Chloe, Carolina Herrera te mnogih drugih, a mediji sve češće modni stil Catherine Middleton opisuju kao "moderan i odvažan".

Natasha je u svibnju izrekla sudbonosno "da", a njezin je odabranik također vezan uz kraljevsku obitelj. Naime, Chris Jackson fotoaparatom bilježi mnoge važne trenutke Catherine i Williama.

Najbolje kombinacije vojvotkinje od Cambridgea pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju