Ako ste ljubiteljica džina i ujedno ne možete odoljeti predmetima koji sadrže šljokice, imamo odličnu vijest za vas. Naime, britanska tvrtka 3PugsGin proizvela je džin sa šljokicama i to s okusom žvakaće gume.

Džin, koji korijene vuče iz korištenja u medicini, destilat je žitarica ili aromatiziranih melasa. Njegova je glavna aroma borovnica, po kojoj je i dobio ime. Potječe iz Nizozemske i Flandrije, a iznimno veliku popularnost doživio je u Velikoj Britaniji, gdje i danas ima mase poklonika.

Upravo iz Velike Britanije potječe i spomenuta tvrtka 3PugsGin koja je ovom piću pristupila na posve nov način. No nisu bili kreativni samo u stvaranju novog pića, nego i u imenovanju svoje tvrtke. Naime, vlasnici tvrtke 3PugGin (Džin triju mopsa), inače supružnici, veliki su zaljubljenici u životinje, a posebno u svoja tri psa mopsa.

To su Pepsi. Tutu i Mojo koji svaki na svoj način imaju pomalo drske karaktere. Upravo je takav i džin koji je ova tvrtka proizvela.

Pritom nisu zaboravili ni okuse i mirise svima nam najdražih žvakaćih guma iz djetinjstva koje su uspješno kombinirali sa suhim džinom. Tako su kreirali zaista nostalgičnu eksploziju uspomena iz djetinjstva.

Kako je bračni par rekao za mrežnu stranicu pretty52.com, na ideju su došli sasvim spontano. Prisustvujući jednoj zabavi kušanja džina shvatili su da sve te okuse već imaju kod kuće pa su odlučili napraviti vlastiti. Dodatak žvakače gume posvetili su svome djetinjstvu, ali i unučici Millie.

Trenutno na akciji za 28 funti (oko 232 kune) u internetskoj trgovini Bottle Bling možete pronaći set koji sadrži džin s okusom žvakače gume od 500 ml, ružičastu limunadu i tonik od hibiskusa. Što se tiče samih šljokica, možete birati između čak 31 boje koje će biti dodane u vaše piće: od nježnoružičaste do kristalnoplave.

Za dodatne 4 funte možete dodati i „dijamante“, kao i personaliziranu poruku na samu bočicu.

Ako ste pak ljubiteljica džin-tonika, sami napravite jednostavan sladoled od tog popularnog pića.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju