Stjepan Vukadin, član žirija MasterChefa, sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelio je sretnu vijest. Naime, njegova obitelj uskoro će se proširiti.

Galerija Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović treću sezonu članovi su žirija showa MasterChef - 7 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović treću sezonu članovi su žirija showa MasterChef - 6 +7 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović treću sezonu članovi su žirija showa MasterChef - 5

Sretan i blagoslovljen Božić od malo veće obitelji Vukadin. Isuse dragi, hvala ti na svemu! Velik si, napisao je Stjepan uz fotografije na kojima pozira sa suprugom Katarinom i sinčićem Gabrielom.

Pratitelji su na fotografijama odmah uočili i trudnički trbuščić njegove supruge pa su Stjepana obasuli čestitkama.

Kad postaneš tata onda to malo čudo, to malo biće postaje sve na svijetu. Znate ono kad vama mama i tata govore 'vidjet ćeš kako se voli kad dobiješ svoje', tako da do tog momenta nisam shvaćao u biti koliko se voli svoje dijete, rekao je nedavno Stjepan u intervjuu za naš portal.

Stjepan i Katarina u braku su od 2019. godine i u njemu su dobili sinčića Gabriela, a kojeg će spola biti bebica koja im tek stiže još uvijek nije otkrio.

Stjepan Vukadin član je žirija kulinarskog showa 'Masterchef' Nove TV - 3 Stjepan Vukadin: "Supruga Katarina je tu za sve. Ona je glavna kuharica u našem domu i moj oslonac"

Stjepan Vukadin član je žirija MasterChefa Stjepan Vukadin: "Roditelji, sigurno se ne želite naći u situaciji da vas zovu profesor ili ravnatelj jer vaše dijete maltretira drugo dijete"

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju