Ne možete dočekati da položite tijelo u horizontalu, a glava da vam dodirne meku posteljinu? No umjesto putenih dodira s partnerom, vi maštate o noći prepunoj okrepljujućeg sna? Ako se prepoznajete u ovom opisu, ne brinite – niste jedini


Živimo u stresnoj svakodnevici koja je potaknuta provođenjem prekovremenih sati na poslu, dugim popisom kućanskih obaveza koje treba obaviti na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini, kao i nizom obiteljskih aktivnosti.

Nova studija pokazuje da bi 65 posto žena prije izabralo spavanje nego seks u mekanom krevetu.

Ne čudi stoga što 58 posto žena svake noći spava manje od osam sati, te što iste tvrde da im nedostaje odmora. Štoviše, nova studija pokazuje da bi 65 posto žena prije izabralo spavanje nego seks u krevetu.

Otprije je poznao da je nedostatak sna povezan s češćim svađama među partnerima što neminovno dovodi i do gubitka seksualne želje, pa ovi podaci ne čude.

Istraživanje je provela američka televizijska emisija Today na uzorku od 1000 odraslih osoba iznad 18 godina starosti. Zanimljivo, za manjak sna neki su optužili opsesivno gledanje serija i filmova na Netflixu, a neki i ispijanje pretjeranih količina kave.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju