Korisnici zaobljenih ekrana često se susreću s problematikom pronalaska adekvatne zaštite prilagođene zaobljenim ekranima. S Mobile Outfitters folijama to je prošlost.

Nanotehnologija razvijena u SAD-u oduševila tisuće Hrvata

Mobile Outfitters jedna je od najuspješnijih tvrtki na svijetu koja proizvodi visokokvalitetne inovativne zaštite za elektroničke uređaje dizajnirane u SAD-u. Njihova posebnost leži u tome da dolaze s programom doživotne zamjene, zbog čega ih mnogi nazivaju brandom koji pomiče granice i nudi nešto doista fantastično.

Folije od poliuretana 

Za razliku od kaljenog stakla, folije od poliuretana ne pucaju. Možda ste imali priliku čuti za poliuretan, no za one koji se prvi put s ovim materijalom susreću kratko ćemo pojasniti o čemu se radi: Poliuretan je visokokvalitetan materijal, koji se uobičajeno koristi u vojne svrhe. Primjerice elise helikoptera su napravljene od poliuretana. Materijal je iznimno čvrst i pri udarcima i padovima ne puca, nego ima svojstvo apsorpcije udaraca, s toga mnogi naši kupci odbacuju uobičajene vrste zaštite, poput kaljenog stakla i dolaze kod nas po najkvalitetniju zaštitu na tržištu.

Zaobljeni ekrani

Korisnici zaobljenih ekrana često se susreću s problematikom pronalaska adekvatne zaštite prilagođene zaobljenim ekranima. S Mobile Outfitters folijama to je prošlost. Stručnjaci iz Mobile Outfittersa razvili su troslojnu Fusion foliju od poliuretana, koja se prilagođava i zaobljenim ekranima. U svojoj ponudi podržavaju preko 2.000 raznih modela mobitela, tableta, igraćih konzola i satova. Fusion troslojnu foliju za obične i zaobljene ekrane možete postaviti u Mobile Outfittersu za cijenu od 299,- kn / 39,68 EUR.

Clear-Coat Fusion Folija | Mobile Outfitters Hrvatska (moutfitters.hr)

FUSION BUMPER

FUSION BUMPER predstavlja najvišu razinu zaštite za Vaš uređaj. Najtanja svjetska zaštita za bočne strane i kutove telefona. Napravljena je kombinacijom patentiranih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija. Efikasnost i kvaliteta Fusion Bumper-a testirani su pri padu telefona sa visine od preko 6 metara.

Tako tanak

Uz „debljinu“ od samo 1,9 mm, Fusion Bumper je čak 40% tanji od konkurencije. Fusion Bumper radikalno smanjuje mogućnost oštećenja pri padu telefona, bez značajnog povećanja njegove težine i dimenzija. Napravljen je kombinacijom jedinstvenih TriACTIVE™ i Corner Cushion™ tehnologija.
TriACTIVE™ tehnologija podrazumijeva spajanje više slojeva poliuretana u jedan konzistentan sloj koji bolje apsorbira jačinu udarca i prenosi je na veću površinu, čime se višestruko smanjuje mogućnost oštećenja vašeg telefona.


Corner Cushion™ su ojačanja koja se nalaze u rubovima Fusion Bumper-a. Ova ojačanja dodatno štite kutne dijelove uređaja prilikom pada i tako smanjuju mogućnost oštećenja. Fusion Bumper moguće je kombinirati s bilo kojom zaštitnom folijom iz Clear-Coat ili Style Skins obitelji.
Fusion kompletna 360 zaštita, što podrazumijeva Fusion foliju za ekran + foliju za poleđinu uređaja + Fusion Bumper = u kompletu košta 699,- kn / 92,77 EUR.
Za usporedbu: Novi ekrani za SAMSUNG S22 ili IPHONE 14 koštaju otprilike 3.500,- kn / 464,53 EUR.
https://www.moutfitters.hr/fusion-bumper-zastita/

 

 

 
„Fingerprint“ senzor


Često se dogodi da Vam „fingerprint“ senzor ne radi preko kaljenog stakla ili ostane ona ružna rupa na ekranu telefona, koja nagrđuje sam izgled uređaja. Folije Mobile Outfittersa podržavaju i funkcionalnost „fingerprint“ senzora bez da se na ekranu mora ostaviti rupa za njegovo korištenje. Slobodno preko same folije prislonite Vaš prst i senzor odreagira kao da se folija niti ne nalazi na uređaju.


Program doživotne zamjene


Svi kupci ostvaruju pravo na program doživotne zamjene, pri čemu kupac samo prvi put plaća punu cijenu proizvoda, a kasnije može istu vrstu folije na istom uređaju mijenjati bezbroj puta pri čemu samo plaća uslugu postavljanja folije, a folije dobiva besplatno.


Uvijek aktualni modeli


Kako već spomenuto, u Mobile Outfittersu možete pronaći preko 2.000 različitih modela uređaja, s toga vjerujemo da se i Vaš uređaj nalazi u njihovoj bazi. Mobile Outfitters svakodnevno vrši update svoje baze dostupnih modela kako bi uvijek pratio najnovije modele koji izlaze na tržište. Primjerice, čak par dana prije samog lansiranja novog IPHONE 14, u Mobile Oufittersu su već imali zaštitne folije kao i BUMPER za taj model.


LOKACIJE


Sigurno se pitate gdje ovu revolucionarnu zaštitu možete kupiti. Naše lokacije:


1. Arena centar Zagreb – prizemlje ispred SAMSUNGA : kontakt@moutfitters.hr

PR PR Foto: PR


2. Avenue Mall Zagreb – Prizemlje ispred T-centra, avenue@moutfitters.hr

PR PR Foto: PR


3. Split: Mall of Split – prizemlje ispred T-centra, split@moutfitters.hr

PR PR (Foto: PR)

 
4. Zagreb Dubrava – tržni centar Dubrava – preko puta Svijet Medija, 
 dubrava@moutfitters.hr

  PR PR Foto: PR

Partneri


Uvijek smo u potrazi za snažnim partnerima koji bi na pravi način reprezentirali naš brend i pod okriljem Mobile Outfitters-a pružili korisnicima profesionalnu i kvalitetnu uslugu, baš kakvu oni zaslužuju. Kontakt za poslovnu suradnju: kontakt@moutfitters.hr

 

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju