Catherine Middleton uživa u zdravoj hrani poput svježeg voća i povrća te nemasnim izvorima bjelančevina. No i ona se povremeno bori s iznenadnom željom za slatkim zalogajima koju će zavarati pomnim odabirom namirnicama


Kada Catherine Middleton uhvati želja za slatkim, ona poseže za šakom bobičastog voća i šalicom bademovog mlijeka, otkrio je magazin The International Business Times.

Želju za slatkim Catherine Middleton vara konzumacijom voća i bademovog mlijeka, no nekad si priušti tamnu čokoladu i pokoji gumeni bonbon.

Bobičasto voće je bogato slasnom fruktozom, a istovremeno je prepuno vitaminima, mineralima i drugim važnim nutrijentima koji osnažuju cijeli organizam.

Bademovo mlijeko je pak ukusan napitak koji ima i do osam puta manje kalorija od klasičnog mlijeka životinjskog porijekla, pa ne čudi što mu vojvotkinja od Cambridgea daje prednost.

Riječ je i o namirnici koja obiluje vitaminom E što je jak antioksidant koji zaštićuje tijelo od djelovanja slobodnih radikala, ali i jamči mladolikiju i ljepšu kožu. Ovdje saznajte kako možete sami napraviti bademovo mlijeko u svojem domu.

Catherine Middleton temelji prehranu na zdravim i svježim namirnicama poput svježeg voća i povrća, te izvorima nemasnih bjelančevina poput mesa peradi i ribe.

Velika je ljubiteljica i smoothieja koji joj osiguravaju unos većine hranjivih tvari kroz ispijanje jednostavnih napitaka. Kada ne može zauzdati svoju želju za slatkim, pojede komadić tamne čokolade ili pokoji gumeni bombon.