Catherine Middleton uživa u zdravoj hrani poput svježeg voća i povrća te nemasnim izvorima bjelančevina. No i ona se povremeno bori s iznenadnom željom za slatkim zalogajima koju će zavarati pomnim odabirom namirnicama


Kada Catherine Middleton uhvati želja za slatkim, ona poseže za šakom bobičastog voća i šalicom bademovog mlijeka, otkrio je magazin The International Business Times.

Želju za slatkim Catherine Middleton vara konzumacijom voća i bademovog mlijeka, no nekad si priušti tamnu čokoladu i pokoji gumeni bonbon.

Bobičasto voće je bogato slasnom fruktozom, a istovremeno je prepuno vitaminima, mineralima i drugim važnim nutrijentima koji osnažuju cijeli organizam.

Bademovo mlijeko je pak ukusan napitak koji ima i do osam puta manje kalorija od klasičnog mlijeka životinjskog porijekla, pa ne čudi što mu vojvotkinja od Cambridgea daje prednost.

Riječ je i o namirnici koja obiluje vitaminom E što je jak antioksidant koji zaštićuje tijelo od djelovanja slobodnih radikala, ali i jamči mladolikiju i ljepšu kožu. Ovdje saznajte kako možete sami napraviti bademovo mlijeko u svojem domu.

Catherine Middleton temelji prehranu na zdravim i svježim namirnicama poput svježeg voća i povrća, te izvorima nemasnih bjelančevina poput mesa peradi i ribe.

Velika je ljubiteljica i smoothieja koji joj osiguravaju unos većine hranjivih tvari kroz ispijanje jednostavnih napitaka. Kada ne može zauzdati svoju želju za slatkim, pojede komadić tamne čokolade ili pokoji gumeni bombon.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju