Svatko tko ima dvorište, terasu, vrt ili balkon ovih dana može se smatrati pravim sretnikom. Pa makar to bio tek mali kutak za uživanje u proljeću, suncu i zraku – bit će dovoljno.

I Sabine Živić iz Biograda na Moru, poznata i kao house_lavanda na Instagramu, u svom je vrtu stvorila sunčani cvjetni kutak koji pršti bojama i pozitivom.

Svatko tko ima dvorište, terasu, vrt ili balkon ovih dana može se smatrati pravim sretnikom

Trenutno sam posebno zahvalna na ovom malom djeliću raja koji imam kod kuće. Divan dan vam želim, napisala je Sabine uz fotografiju teglica i kazeta s raznolikim cvijećem. Našlo se tu mjesta i za uskrsnog zeca i jaje kao vjesnika blagdana Uskrsa koji nam stiže za 23 dana.

U vrtu osim trajnica trenutno imam puno vrsta proljetnica: tulipane, narcise, zumbule, ljubičice, maćuhice, jaglace i drugo cvijeće, otkrila nam je Sabine Živić.

Velika zaljubljenica u uređenje interijera i eksterijera uredila je posve jednostavan, a toliko dragocjen kutak za uživanje na otvorenom koji i vama može biti nadahnuće da u svom domu, na balkonu, dvorištu uredite vlastiti djelić raja.

Sabinine fotografije uređenja interijera i eksterijera redovito oduševljavaju pratitelje njezine stranice House Lavanda na Instagramu. Ljubav prema dekoriranju otkrila je davno i oduvijek je obožavala satima hodati po trgovinama s namještajem. U sklopu svog doma ima i apartmane koje ljeti iznajmljuje, a koji su uređeni jednako pedantno kao i njezin životni prostor.

Prekrasan eksterijer uredila je Sabine Živić - 9 Pravi mali raj u Biogradu na Moru: Kako urediti terasu i vrt iz snova?

Jedva smo ih dočekali: 10 ideja kako naglasiti svu ljepotu tulipana +0 Tuliipan

Prigodno, unutrašnjost svoje kuće u Biogradu na Moru nedavno je ukrasila uskrsnim dekoracijama, zečekima, dekoriranim jajima i cvjetnim vjenčićima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju