Uskoro izlazi četvrta sezona popularne serije "Emily u Parizu", koja nas je oduševila opuštajućom atmosferom, predivnim prizorima čarobnog Pariza i simpatičnom protagonisticom koja žonglira između posla, romantike i prijatelja dok se pokušava prilagoditi izazovima u gradu ljubavi i mode.

Galerija Emily u Parizu Emily u Parizu - 5 Emily u Parizu - 2 +4 Emily u Parizu - 1

Na oduševljenje obožavatelja, Netflix je i službeno potvrdio da izlazi četvrta sezona popularne serije. Zarazna elegancija, pomalo satirični prikaz američkog i francuskog društva i originalne modne kombinacije smjestile su ovu seriju na liste najgledanijih iz ovog žanra.

Što nas čeka u četvrtoj sezoni?

Na kraju treće sezone, Gabrielovo i Camilleino vjenčanje je stalo – zahvaljujući Caminoj otvorenoj (ali iskrenoj) primjedbi. Umjesto da se pretvara da je sve u redu, mladenka je obznanila zajednici da je Gabriel zaljubljen u njezinu najbolju prijateljicu Emily. Alfie je slomljen, a Cami je – trudna!

Četvrta sezona nastavit će točno ondje gdje je treća stala.

Četvrta sezona fokusirat će se na komplicirane odnose – i privatne i poslovne. Govorit će i o tome kako oni dolaze u sukob jedni s drugima. Emily će i dalje raditi s Alfiejem, Gabrielom i Camilleom. Ti radni odnosi bit će puni emocionalnih sukoba, rekao je tvorac recije Darren Star.

Osim Lily Colins, u četvrtoj sezoni gledat ćemo i ostala poznata lica. Ashley Park (Mindy), Lucasa Brava (Gabriel), Camille Razat (Camille), Luciena Laviscounta (Alfie), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuela Arnolda (Julien) i Bruna Gouery (Luc) i dalje će nas uveseljavati i zabavljati. 

Iako još sa sigurnošću ne možemo reći kad će izaći četvrta sezona, fanovi su izračunali okvirno vrijeme.

Top ili flop? Ovo su modne kombinacije treće sezone "Emily u Parizu" Emily u Parizu - 7 Emily u Parizu - 2 Emily u Parizu - 3 +6 Emily u Parizu - 4

U rujnu 2022. Variety je izvijestio da se četvrta sezona već snima u Francuskoj. S obzirom da su prethodne sezone bile objavljene u razmaku od godinu dana, vjeruj se da će četvrta sezona biti na Netflixu već krajem ove godine.

Emily Cooper Emily Cooper (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju