Ljubav uvijek treba slaviti, ali ponekad ljubav treba slaviti samo u dvoje ili u krugu dragih osoba, a ne sa stotinama drugih ljudi, od kojih neke niti ne poznajete. Dakle, kao i svi ostali, i parovi u vezi i braku trebaju imati mjeru kada je riječ o izlaganju privatnog života na društvenim mrežama. Za idućih 5 objava mjesta na društvenim mrežama ne bi smjelo biti

1. Dugačke rođendanske poruke pune izljeva ljubavi
Kada volite nekoga naravno da toj osobi želite najsretniji rođendan na svijetu i da joj na taj poseban dan želite više nego ikada dati do znanja koliko je volite i koliko vam znači. Ali najprimjerenije je da joj to (po)kažete u četiri oka. Dugačke rođendanske čestitke pune izljeva ljubavi trebalo bi izbjegavati objavljivati na društvenim mrežama jer dobar dio privatnoga života trebao bi ostati upravo to – privatni život.

Kao i svi ostali, i parovi u vezi i braku trebaju imati mjeru kada je riječ o izlaganju privatnog života na društvenim mrežama. Za idućih 5 objava mjesta na društvenim mrežama ne bi smjelo biti

2. Odbrojavanje dana/mjeseci do vašeg vjenčanja
Tko nije presretan i uzbuđen kada se zaruči za voljenu osobu i krene planirati vjenčanje? I razumljivo je da svoju sreću želite podijeliti s cijelim svijetom, ali to ne znači da mu morate dati uvid u baš svaki detalj, kao što je odbrojavanje mjeseci ili dana do vašeg vjenčanja. Kada se vjenčate, u redu je promijeniti status u "u braku", ali slatko iščekivanje dana kada ćete reći sudbonosno da ostavite za sebe.

3. Objavljivanje fotografija na kojima vaša polovica nije u potpunosti odjevena
Želite li stvarno cijelom svijetu "izreklamirati" svoju polovicu i pokazati svima koliko je seksi? Takav potez može se protumačiti kao vaša želja da označite svoj teritorij i hvalite se kako zgodnog partnera, odnosno partnericu imate. Objavljivanje fotografija na kojima vaša polovica nije u potpunosti odjevena uz hvalospjeve istoj, jednostavno je nepotrebno i neprimjereno.

4. Vođenje bilo kakvih pasivno-agresivnih svađa
Koliko god bili ljutiti ili povrijeđeni zbog nečega što je partner rekao ili napravio, sve probleme trebali biste rješavati samo između sebe, a ne ih dijeliti s virtualnim svijetom. Jer zaista nije primjereno u vaše vlastite razmirice uvlačiti stotine, ako ne i tisuće drugih ljudi. Ostavljanje pasivno-agresivnih komentara ispod fotografija ili kritiziranje partnera na Facebooku bez da na kraju stavite smajlića ili na neki drugi način date do znanja da se šalite, nije u redu ni prema vašim zajedničkim prijateljima na Facebooku jer se i oni tako mogu naći u nezgodnoj situaciji.

5. Objavljivanje bilo čega u vezi s prekidom
Ljubavne veze trebaju biti privatne, a to svakako uključuje i eventualni prekid. Prekid ljubavne veze uvijek nosi određenu količinu povrijeđenosti, razočaranja i boli, ali pisanje postova o tome kako ste se napokon oslobodili nečeg vrlo toksičnog je jednostavno nezgodno. Postoji razlog zbog kojeg imate uski krug prijatelja. Ostavite takve priče za njih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju