Pravi muškarac voli dotjeranu ženu, ali mu je još draža ona osoba koja je samopouzdana, zna što želi od života i vjeruje svojoj intuiciji. Donosimo 5 važnih detalja koje pravi muškarci vole na ženama


1. Samopouzdana je

Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osjećaju dobro u svojoj koži, znaju tko su i u kojem smjeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osjećaju dobro u svojoj koži, znaju tko su i u kojem smjeru se kreću. Samopouzdanje na ženi je za prave muškarce totalno seksi.

2. Ima smisao za humor (s mjerom)
Muškarce ne privlači žena koja se smije nasilu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu riječ, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cijenu ženu koja se zna nasmijati i podijeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svojem smislu za humor.

3. Strastvena je
Strastvena žena je uzbudljiva žena. No pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentira svoje ideje bez straha od osuđivanja te gorljivo voli svoju obitelj i prijatelje.

4. Vjeruje svojem mišljenju
Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabire da će hodati s muškarcem tek nakon što ga odobre njezine prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umjesto toga preferira partnericu koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vrijedan njezina vremena i truda.

5. Ponosi se svojim izgledom

Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odjećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikuru, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava osjetila. Većina muškaraca primjećuje detalje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju