Radni stol zatrpan vam je prljavim šalicama od kave? Na njemu držite klamericu u boji? Ili se na vašem radnom stolu ne nalazi ništa drugo osim jedne olovke? Izgled radnog stola, odnosno predmeti koje držite na njemu mogu reći puno o osobi, a doznajte što govore o vama

1. Klamerica u boji
Puno vremena provodite 'surfajući' po lifestyle portalima i maštate o tome da od svog profila na Instagramu napravite nekakav biznis. Redovito na društvenim mrežama objavljujete fotografije vaših sunčanih naočala uz šalicu jutarnje kave koje prije toga dobro filtrirate.

Glavna ste organizatorica uredskih blagdanskih zabava i šaljete mailove u kojime druge podsjećate na rođendane kolega. Zbog toga vas svi vole.

Izgled radnog stola može reći puno o osobi pa čak i ono što pokušavate skriti, poput toga da ne volite svoj posao

2. Podsjetnik u kojem pišete sve što morate napraviti
Križanje obavljenih zadataka u rokovniku jako vas ispunjava što vas čini praktičnom osobom. Draže su vam fizičke knjige od e-knjiga, kuhanje od ručanja u restoranu, gledanje filmova u kinu od gledanja na Netflixu te na posao više volite nositi decentnu, klasičnu odjeću nego trendovske krpice.

Drugi vas stalno pitaju da im preporučite dobro vino ili knjigu. Neki vas možda smatraju snobom, ali vi ste samo dama koja zna što voli.

3. Nekoliko prljavih šalica od kave
Drama za vas počinje već rano ujutro, bilo da je riječ o prepirki s partnerom, neposlušnoj djeci, pasivno-agresivnom cimeru, prometnoj gužvi na putu na posao... Do osam sati ujutro vi ste već svašta proživjeli i do detalja ćete to ispričati još pospanim kolegama.

S vedrije strane, stručnjak ste u vođenju posla dok ste još mamurni i u ladici radnog stola uvijek držite ekstra majicu, haljinu ili par cipela. Također znate sva najbolja mjesta za 'after work' zabavu.

4. Olovke u svim bojama
Ponosni ste na vaše profile na Instagramu i Pinterestu i nije vam jasno zašto neki ljudi iz ureda nisu vaši sljedbenici na društvenim mrežama. Uvjereni ste da time oni gube. Stručnjakinja ste u pripravljanju zdrave hrane, znate napraviti kekse bez glutena i svima govorite kako su palačinke od kvinoje odlične.

Razmišljate o tome da različitim bojama označite police za knjige, jer će izgledati kul, i živcira vas kad jedini idejama pridonosite na poslovnom sastanku. Ipak, potajice uživate u tome.

5. Jedna olovka i gotovo ništa drugo
Ne volite svoj posao i jedva čekate kraj radnog vremena. Tijekom pauze za ručak šaljete molbe za druge poslove. Umjesto da obavljate radne zadatke većinu vremena provodite 'surfajući' po internetu i održavajući vaš profil na LinkedInu.

Živite iz dana u dan, a utjehu pronalazite u jogi, meditaciji, kavi ili inspirirajućim citatima. Povremeno si date oduška pa zaplačete na poslu u WC-u, a zatim se opet saberete.

6. Slike mačaka
Samoprozvana ste uredska čudakinja koja govori internet rječnikom i sve obavještava o novostima na Beyonceinom Instagramu.

Vjerojatno radite u nekom društvenom mediju ili u tvrtki koja se bavi nekom drugačijom vrstom marketinga gdje možete biti čudni koliko želite i nazivati to 'brendiranjem'.

Volite upečatljive ogrlice, tajice s uzorkom i gledati kolege kako vas podcjenjuju samo zbog toga jer nosite ženstvene haljine. Nitko vas ne smatra prijetnjom pa sa skrivenim smiješkom sa šefom vodite pregovore o povećanju plaće bez da vaši kolege to znaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju