Američka glumica Liv Tyler prekrasan jesenski dan u New Yorku iskoristila je za šetnju s obitelji. Glavna 'zvijezda' obiteljskog druženja bio je Livin devetomjesečni sin Sailor Gene Gardner kojeg je nježna mama brižno čuvala od prohladnog zraka i znatiželjnih fotografa

Kada ne radi, američka glumica Liv Tyler uživa u svojoj obiteljskoj idili. Prekrasan jesenski dan iskoristila je za šetnju po New Yorku sa svojim zaručnikom Davidom Gardnerom i njihovim devetomjesečnim sinom Sailorom te Livinim desetogodišnjim sinom Milom kojeg ima iz bivšeg braka s glazbenikom Roystonom Langdonom. Liv je za šetnju odjenula široki kaput žuto smeđe boje, kariranu košulju, tamno plave traperice i niske tenisice, no najljepše na njoj ipak je bio njen sinčić kojeg je nosila u nosiljci.

Bebača odjevenog u plavo odijelce 38-godišnja glumica, najpoznatija po ulozi čarobno lijepe vilenjakinje Arwen iz filmskog serijala 'Gospodari prstenova', u jednom trenutku zaogrnula je komotnim kaputom kako bi ga bolje ugrijala, ali i skrila od znatiželjnih pogleda prolaznika i fotografa. Vjerujemo da su mnogi htjeli zaviriti ispod kaputa brižne mame kako bi se divili preslatkom dječačiću.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju