Ulazimo u mjesec ljubavi, kojim vlada Venera, a to će mnogim znakovima donijeti značajne promjene u intimnim odnosima.

 

1. Ovan

Čak i ako ste u sretnoj vezi, ključno je slaviti svoja prijateljstva i platonsku ljubav u svom životu, a ovih ćete dana osjetiti baš to. Provodit ćete mnogo više vremena s obitelji i prijateljima, a to bi moglo utjecati na vašu čitavu 2024. jer ćete isplanirati putovanja i druženja koja ćete pamtiti čitav život.

Odgovori i jasnoća oko teme koja vas noću drži budnima pojavit će se ovaj mjesec, baš kada su vam najpotrebniji. Ne zaboravite vjerovati sebi.

Pročitajte i što ovnove čeka u veljači.

2. Bik

Veljača je kao stvorena za vašu karijeru ili kreativni hobi, što vas dovodi do toga da privučete više pažnje na svoj naporan rad do kraja mjeseca.

Ako ste u vezi, samo se pobrinite da porazgovarate o prioritetima kako se netko slučajno ne bi osjećao zapostavljenim.

Kad započne sezona riba, nakon toliko napornog rada i profesionalne usredotočenosti, sljedećih nekoliko tjedana posve će biti u znaku opuštanja s prijateljima.

Pročitajte i što bikove čeka u veljači.

3. Blizanci

Veljača će biti transformativan mjesec ispunjen duhovnim otkrićima i profesionalnim napretkom.

Ovaj će mjesec od vas tražiti da se uistinu preispitate. Što želite? Kamo idete? Gdje se vidite za koju godinu? Da, to će vam biti i pomalo stresno razdoblje, ali lekcije koje ćete sada savladati zaista su prilika za rast, iako ih sada možda ne vidite kao takve.
Na kraju mjeseca bit ćete jači nego ikad.

Pročitajte i što blizance čeka u veljači.

4. Rak

Pred vama je mjesec ljubavne čarolije, baš na vrijeme za Valentinovo.

Kako god okrenuli, čeka vas nekoliko intenzivnih tjedana tijekom kojih ćete primijetiti i ispunjene želja za koje ste davno dali namjeru. To će vam dati dodatan vjetar u leđa i svojevrsni znak da ste na pravom putu, kako u smislu privatnih odnosa tako i na polju karijere.

Pročitajte i što rakove čeka u veljači.

5. Lav

Ovog mjeseca morat ćete upotrijebiti svoju ekstrovertiranu stranu da budete onaj koji pruža ruku. Ako to uspijete, veljača donosi romantično iskustvo koje ćete zauvijek pamtiti.

U polju karijere slijedi malo zatišje, no upravo je to ono što vam je i potrebno kako biste nadoknadili činjenicu da ste posljednjih mjeseci davali sve, pa čak i previše, od sebe kako biste zadovoljili rokove i zahtjeve klijenata i/ili kolega.

Pročitajte i što lavove čeka u veljači.

6. Djevica

Tarot karta povezana s vašim znakom je Pustinjak, a to će doći do izražaja i u veljači. Osjetit ćete da vam je potreban odmor od svih i svega.

Zvijezde predviđaju i da će nekoliko narednih tjedana biti odlični za napredak na poslu zahvaljujući potezima s borbenog Marsa. Sada je vrijeme da nadređenima pokažete nove ideje na kojima ste radili ili da napokon pokrenete ono o čemu ste dugo sanjali – svoj posao.

Pročitajte i što djevice čeka u veljači.

7. Vaga

Dakako da nisu sve vage lude za Valentinovom, ali budući da ste znak kojim vlada ljubavna Venera, teško vam je ne utjecati na neobuzdane poruke Kupida.

Osim ljubavi, Venera vlada i ljepotom, pa ćete osjetiti da je vrijeme za ulaganje u novu kremu za lice, kozmetički tretman, novu haljinu ili bilo što zbog čega se osjećate obožavano, kao oblik brige o sebi. Osim toga, sezona riba poziva za ugađanje sebi.

Pročitajte i što vage čeka u veljači.

8. Škorpion

Potrebno vam je vrijeme nasamo, ali ponekad možete otići predaleko u zatvaranju od svijeta. Ovog mjeseca prihvatite društvene pozive i izađite.

Mladi mjesec predstavlja početak ciklusa temeljenih na slučajnim susretima koji se dogode otprilike u to vrijeme. Iako je zabava s prijateljima vrijedan cilj sam po sebi, veljača također vodi do profesionalnih i romantičnih prilika na najnevjerojatnije načine.

Pročitajte i što škorpione čeka u veljači.

9. Strijelac

Kao snažan vatreni znak, uživate u ovoj odvažnoj i strastvenoj energiji. Samo upamtite da traženje pomoći zahtijeva određenu vrstu hrabrosti koja vama može biti teža, ali će se isplatiti. Na ljubavnom polju to ćete osjetiti baš oko Valentinova.

Ako niste sigurni što vaš partner/ica očekuje od vas, postavite pitanja. Kada znamo nečija očekivanja, sve je mnogo lakše i tad stiže spomenuto obilje.

Pročitajte i što strijelce čeka u veljači.

10. Jarac

Užurbani Merkur prelazi u znak vodenjaka, čineći mjesec punim gužve. Srećom, jarčevima koji i inače slove kao vrlo ambiciozni, to neće biti problem. Sretniji ste kada imate stotinu obaveza.

Oko Valentinova čeka vas gotovo pa epska romansa. Zato dobro otvorite oči i nemojte uranjati samo u posao. Vjerujte, isplatit će se.

Pročitajte i što jarčeve čeka u veljači.

11. Vodenjak

Vaša sezona završava ovog mjeseca i morate predati baklju ribama, ali nema razloga za paniku. Veljača će donijeti mnogo prilika za uživanje. Međutim, za primanje takvih kozmičkih darova ključno je sebe staviti na prvo mjesto.

Ako se grčevito držite ideje da novac lako odlazi od vas i da nikada ne možete ništa zaraditi, poradite na svojim uvjerenjima. Možda su ukopana još u danima djetinjstva. Ako to uspijete, krajem mjeseca čeka vas poslovni zaokret.

Pročitajte i što vodenjake čeka u veljači.

12. Ribe

Ovog ćete mjeseca naučiti i kako reći ne, što vam je oduvijek bio problem. Uvijek stojite na raspolaganju svemu i svima, no vrijeme da mislite i na sebe i svoju sreću. Zaslužujete biti sretni i dobiti ono što želite.

Kada je u pitanju ljubav, ona je bliže nego što mislite, a možda se skriva i baš kod nekoga s kim ste već imali neki odnos, ali ste se zbog straha povukli. To je najvjerojatnije situacija spomenuta na početku.

Pročitajte i što ribe čeka u veljači.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju