U ožujku ulazimo u proljeće, a to će kod mnogih znakova pratiti i pozitivne promjene.

 

1. Ovan

Ovaj mjesec fokus vaših lekcija bit će na vašim odnosima, sadašnjima i budućima.

Morate usporiti i analizirati svoj život, a pogotovo odnose. Da, možda to neće biti najugodnije, ali je nužno kako biste posložili prioritete u svom životu.

Kada su u pitanju financije, one će tijekom ožujka biti u drugom planu, no neće se dogoditi ništa drastično što bi smanjilo vaše prihode.

Pročitajte i što ovnove čeka u ožujku.

2. Bik

Ovaj mjesec možete napraviti promjene i raditi prema željenim ciljevima. Nećete prihvaćati "ne" kao odgovor.

U drugoj polovici mjeseca bit će povoljno vrijeme za društveni život. To je povoljno vrijeme za vas da sudjelujete u grupnim aktivnostima ili upoznate i dodatne, nove ljude.

Ako planirate neku promjenu u životu, poput selidbe, započinjanja ili prekida veze, ovo je trenutak da svjedočite promjenama u retrospektivi svoga životnog iskustva.

Pročitajte i što bikove čeka u ožujku.

3. Blizanci

Vaša je energija magnetska i puna mogućnosti. Vaša je snaga da budete znatiželjni i eksperimentirate. Međutim, mogli biste imati sumnje u vezi sa svojim unutarnjim uvjerenjima i samopouzdanjem.

Zatvorit ćete poglavlje priče koju više ne želite živjeti, a to bi se moglo očitovati u vašim romantičnim obrascima ili kreativnim projektima.

Krajem mjeseca očekujte snažan proboj i povećanje životnog elana. Sve što vas je dugo mučilo napokon će sjesti na svoje mjesto.

Pročitajte i što blizance čeka u ožujku.

4. Rak

Sve što zamislite naići će na plodno tlo. Vaši će se odnosi produbiti, a očekuje vas i novo poglavlje čarobne ljubavne priče, bilo da ste već u vezi ili solo.

Bit ćete potaknuti da konačno pokrenete svoj strastveni projekt. Mladi mjesec 10. ožujka postavit će vas na put koji uključuje vaše dugoročne snove, nadahnut će vas da se vratite u obrazovni sustav ili barem upišete neki tečaj.

Krajem mjeseca u fokusu će biti vaši emocionalni temelji i obiteljske veze. To bi moglo zatvoriti poglavlje vašeg trenutačnog mjesta stanovanja ili vas inspirirati da se upustite u novu pustolovinu rada na već postojećem mjestu.

Pročitajte i što rakove čeka u ožujku.

5. Lav

Preispitivat ćete gdje se nalazite u odnosu, kamo želite ići, je li to ono što istinski želite i slično. Sve će to biti potaknuto ključnim izazovom u partnerskom odnosu na početku ovog mjeseca.

Inače ste poznati kao borbeni znak, no trebate stati i sagledati stvari i iz druge perspektive. Tada se može dogoditi preokret.

Bit ćete nadahnuti da obratite pozornost na svoje prioritete i počnete donositi odluke vođeni svojom intuicijom. Započnite praksu meditacije ili stvorite poseban prostor samo za sebe u kojem ćete čitati, slikati, crtati… To će vam donijeti jasnoću.

Pročitajte i što lavove čeka u ožujku.

6. Djevica

Iako ste navikli uvijek biti na raspolaganju svima oko sebe, i privatno i poslovno, sada ste došli do točke kada vam je naprosto svega previše.

Sada je vrijeme da odredite svoje uvjete, a prednost date sebi i onome u čemu vi istinski uživate.

Smiješe se i pomaci u ljubavnoj sferi. Zašto ne biste vi bili ti koji ćete napraviti prvi korak prema onome koga želite? Mladi mjesec pomoći će vam da jasno iskažete svoje namjere i manifestirate ljubav koju zaslužujete.

Kraj mjeseca zaokružit će poboljšanje financijske situacije i novi prihodi.

Pročitajte i što djevice čeka u ožujku.

7. Vaga

Vrijeme je da analizirate svoje potrebe i krećete se u smjeru kojim istinski želite. Ovaj će mjesec prizvati nužne željene promjene u vašoj ljubavnoj priči i kreativnim nastojanjima.

Mladi mjesec 10. ožujka bit će izvrsna prilika da započnete s radom na sebi, bilo da je u pitanju upis novog tečaja, prihvaćanje više poziva na kavu i druženja ili pak ulaganje u zdravlje i vanjski izgled.

Osim toga, napokon ćete prigrliti i svoju ranjivost. Ne morate uvijek svugdje nositi čelični oklop i nikoga ne puštati u svoju blizinu.

Pročitajte i što vage čeka u ožujku.

8. Škorpion

Ovaj mjesec bit će ispunjen otkrićima koja uključuju vašu emocionalnu sigurnost i obiteljske veze. Promjena je nužna za zdravo snalaženje u ovom tranzitu.

Kada je u pitanju posao, okrenite se nečemu što vam donosi istinsku radost, makar to bio samo jedan mali projekt. Raspirite svoju kreativnost.

Kada se Venera poveže sa Saturnom 21., vaš će ljubavni život biti čvršći i pun nade. Povežite se sa srcem kako biste shvatili svoje istinske želje i potrebe, a to će proširiti jasnoću koja uključuje vašu ljubavnu priču i ono što treba ojačati.

Pročitajte i što čeka škorpione u ožujku.

9. Strijelac

Ovaj mjesec bit će odlično vrijeme da poboljšate svoje komunikacijske vještine. Međutim, budite oprezni s riječima, osobito na poslu ili u blizini drugih, jer su mogući nenadani sukobi. Važno je dobro razmisliti prije donošenja bilo kakve važne odluke.

Mladi mjesec potaknut će vas da se usredotočite na izgradnju čvrstih temelja u svom osobnom životu. To bi moglo značiti preuređenje vašeg doma ili planiranje budućnosti vaše obitelji.

Pred kraj mjeseca procjenjivat ćete svoja prijateljstva i mreže. Otpustite sve grupe ili aktivnosti koje više ne služe vašem rastu.

Pročitajte i što strijelčeve čeka u ožujku.

10. Jarac

Novac i status bit će vam okvir ovog mjeseca. Vodite računa o velikim kupnjama od 3. do 9. kada su Venera i Mars u izazovnim pozicijama s Uranom.

Kasnije ovog mjeseca planet ljubavi Venera spojit će se sa Saturnom i stvoriti stabilnost u vašim idejama te vam omogućiti da svoje darove podijelite s drugima.

Sve što ćete naučiti ovog mjeseca koristite i u narednim mjesecima kako biste sami utjecali na oblikovanje svoje svakodnevice.

Pročitajte i što jarčeve čeka u ožujku.

11. Vodenjak

Život će vam ovoga mjeseca biti poput pozornice. Sada je savršeno vrijeme da podijelite svoju svjetlost s drugima.

Ipak, mogući su trenutci "izbacivanja iz ravnoteže", što bi moglo dovesti do toga da preispitate vlastitu vrijednost i osjećate se ranjivo pred mišljenjima svoje obitelji.

Bit ćete snažni i kada su u pitanju financije. Imat ćete više samopouzdanja i samopoštovanja nego ikada prije, a sadnja sjemena namjere za poslovni pothvat ili projekt na poslu privući će željene rezultate.

Bit ćete poticani i da istražite neistraženo. To se može manifestirati na mnoge načine, poput putovanja, različitih tečajeva ili upoznavanja novih osoba, što se može pojaviti i na ljubavnom planu.

Pročitajte i što vodenjake čeka u ožujku.

12. Ribe

Prošli je mjesec bio intenzivan, ali ovaj mjesec postići ćete zatvaranje svojih podsvjesnih uvjerenja. Ponovno ćete se pomiriti s neriješenim problemima iz svoje prošlosti jer Venera i Mars nastavljaju utjecati na vaša podsvjesna područja.

Sredinom mjeseca osjećat ćete poriv da utječete na društvo. Podijelite svoju jedinstvenu priču s onima koji mogu imati koristi jer je autentičnost ključna.

Krajem mjeseca, dobro ćete razmisliti o vezi sa samim sobom ili partnerom. Razmislite o svojim dugoročnim planovima.

Pročitajte i što ribe čeka u ožujku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju