Iako je svaki ljubavni odnos poseban i individualan, ipak se možemo složiti da postoje neka univerzalna pravila kojih se pridržava većina parova.

Primjerice, jedno drugome trebamo biti vjerni, trebamo se voljeti i poštovati, konstantno moramo graditi povjerenje i držati iskru koja našu ljubav čini intimnom. Iako je ljubav jedan od najljepših osjećaja na svijetu, ona nije uvijek ružičasta i lepršava – i to je sasvim u redu.

Mnogi će se složiti da ljubomora može biti znak ljubavi, ali ona mora biti u granicama normale.
Kad pogledamo svijet oko sebe, vidimo da se on drastično mijenja. Tako su se promijenile i ljubavne veze, odnosi pa i sama ljubomora koju već stoljećima gledamo kao popratnu pojavu najljepšeg osjećaja na svijetu.

Jedan je mladi bračni par iz Teksasa izazvao lavinu reakcija nakon što su na Tik-Toku objavili video u kojemu su podijelili svoja kontroverzna bračna pravila, rođena iz pretjerane ljubomore koja nikako ne može biti u službi njihove ljubavi.

Kontroverzni video prikazuje tri glavna pravila mladog bračnog para.

@jadenandandy Did not realize these would cause such a fuss on tiktok 😂😂 #couples #marriage #dating #relationship #relationshipgoals #couplesgoals #marriedlife #music #viral #us ♬ Come Here Come Here Com Here - SNC

Prvo pravilo kaže da 24 sata dnevno jedno drugome moraju dijeliti svoju lokaciju.

Drugo pravilo kaže da ne smiju imati tajne i da moraju dijeliti sve lozinke.

Treće pravilo kaže da nikada ne smiju biti nasamo s osobom suprotnog spola.

Video je ekspresno postao viralan i prikupio preko sedam milijuna pregleda. Korisnici su ostali šokirani njihovim bračnim pravilima i nazvali ih opsesivnima i nenormalnima. Neki su im čak predložili da zatraže savjet stručnjaka jer je očigledno kako njihov brak počiva na potpuno iskrivljenim temeljima.

Što mislite o bračnim pravilima mladog para?

glasova:

Ovo je pogrešno. Što ćete kad se nađete u situaciji da nije moguće slijediti ta pravila? Znači li da ćete zatražiti rastavu braka ako vam se jednom isprazni mobitel pa vaš partner ne bude mogao znati gdje se nalazite u tom trenutku?, komentar je šokirane pratiteljice.

Ovo je bolesno. Mogli ste i na toalet zajedno. Gdje je povjerenje. Ljudi, sagradite povjerenje jer je ono najvažnije u braku, kaže još jedna korisnica Tik-Toka.

Ipak, ispod njihovog videa, mogli su se pronaći i komentari podrške.

Svi ovo mislimo, očekujemo i priželjkujemo, ali malo tko može jasno i glasno to reći. Svaka čast!, poslala im je podršku jedna pratiteljica.

Slažem sa svim napisanim. I ja sam bračni terapeut.

Žena drži lisice Hm, slažete li se? Detalji iz seksualnog života koje ne biste trebali dijeliti s prijateljicama

Vjenčano prstenje Koliko je to zapravo važno? Šest razloga zbog kojih neki ljudi ne nose vjenčani prsten

Ovo je kontroverzno? Ja mislim samo da je praktično, napisala je još jedna pratiteljica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju