Žensko prijateljstvo je neprocjenjiv odnos koji život čini ljepšim i ispunjenijim. Najbolje prijateljice su bezuvjetno tu jedna za drugu, a u slatkim ženskim razgovorima nikad nema cenzure. Jedna drugoj smo prijateljice i sestre, a u puno situacija - i osobne psihijatrice. Čak je i rodna psihologija zaključila da je prirodan način ženskog zbližavanja dijeljenje najosobnijih detalja.

Želimo znati da nismo same u našim brigama, borbama i frustracijama pa najboljoj prijateljici želimo reći apsolutno sve. I to je jedna od najvažnijih stvari koje možemo imati u životu. A ima li slađeg ženskog razgovora od onoga o našim partnerima? Iako partnere volimo najviše na svijetu, s prijateljicom često znamo oplesti po njegovog karakteru i svemu onome što smatramo da bi oni trebali popraviti.

Slažete li se s mišljenjem da ove detalje ne treba dijeliti s prijateljicama?

glasova:

Jedna od najčešćih tema je seks. Bio on izvrstan, prosječan ili loš – gotovo svaka najbolja prijateljica zna naše najintimnije detalje iz seksualnog života.

Ipak, ljubavni partneri imaju pravo na privatnost i mogli bi se osjećati loše kada bi znali što sve govorimo svojim prijateljicama.Primjerice, ako je s vama podijelio svoje najčudnije fantazije, a prije toga skupljao hrabrosti da vam ih kaže, ne bi bilo fer da ih podijelite sa svojom najboljom prijateljicom. Dio zrelosti je i pružanje diskrecije i sigurnosti svom partneru.

S druge strane, poanta iskrenog prijateljstva je u tome da s prijateljicom možemo podijeliti i najintimnije detalje, pogotovo ako nam oni uzrokuju neke nedoumice ili probleme.

1. Njegove seksualne nesigurnosti

Muška nesigurnost u krevetu najčešće proizlazi iz veličine njihova alata, kažu istraživanja. Ako znate da je nezadovoljan sa svojim tijelom, trebate mu pomoći da vrati svoje samopouzdanje. Ako prijateljici budete otkrili njegove najveće tajne, zasigurno mu time neće pomoći.

2. Gole fotografije

Brojni parovi pobuđuju strasti tako što dijele intimne fotografije. Te umjetničke fotografije nastale su isključivo za vaše oči i vaše zadovoljstvo. Bez obzira na to koliko ste bliski sa svojom najboljom prijateljicom, ne biste zbog toga trebali zanemariti poštovanje prema svom partneru.

3. Njegovi fetiši

Fetiš je seksualna preferencija koja bi trebala ostati u spavaćoj sobi. Primjerice, ako vam je partner priznao da ima fetiš na stopala, a vama to nije sjelo, nipošto ne bi trebale odmah nazvati prijateljicu i reći joj kako je vaš partner čudan. Pokušajte prvo razgovarati s njim o tome i reći koje su vaše granice.

Veličina penisa Malo nije nužno loše: Što žene misle o veličini muškog "alata"?

4. Seksualna povijest

U prirodi svake žene je želja za informacijom s koliko i s kojim ženama je bio prije vas. Muškarci obično ne vole razgovarati o tome, ali neke ipak možemo nagovoriti da nam kažu koju crticu iz svoje seksualne prošlosti. To je informacija samo za naše uši koja pripada njegovoj intimi pa ju ne bi bilo u redu podijeliti s prijateljicama.

Najbolje prijateljice 10 životnih situacija zbog kojih dobre prijateljice postaju najbolje

5. Govoriti da je loš u krevetu

Bez obzira na to koliko snažne emocije smo razvili prema partneru, stvari pod plahtama ponekad jednostavno ne funkcioniraju. Ako smatrate da vas partner ne može zadovoljiti, trebate mu to otvoreno reći i poraditi na iskri koja je potrebna za dobar seksualni život. To svakako ne biste trebali dijeliti sa svojom prijateljicom. Prvenstveno, radi njegove privatnosti, ali i zbog činjenice da taj problem možete riješiti samo s partnerom.

Imate li favorita? 15 najzgodnijih pjevača svih vremena Elvis Presley Elvis Presley Tom Jones +14 Cat Stevens

Junaci plaže: 10 slavnih torza na kojima možete odmoriti oči Na plažama se često može vidjeti i pokoji impresivni torzo Dwayne Johnson Chris Hemsworth +7 Henry Cavill

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju