Poput žena, i muškarci svojim stilom žele pokazati svoju osobnost i karakter, pa čak i kada se odjenu u potpunosti ležerno. No ono što ženama često prvo upada u oči nije odjeća ili modni dodatak, već ono što nose na nogama.

Galerija Adidas tenisice koje su podjelile mišljenja čitateljica Tenisice koje mogu kombinirati i muškarci i žene Zanimljive tenisice podići će bilo koju kombinaciju +3 Zanimljive tenisice podići će bilo koju kombinaciju

Svima je dobro poznato da je veza mnogih žena i cipela gotovo neraskidiva. Tako ćemo poput pravih profesionalki samo na temelju cipela zaključiti mnogo, čak i prije negoli muškarca upoznamo. Prava obuća privući će pozornost i zainteresirati nas da pogledamo dalje. Neke od njih možda bismo i same obule, a neke već nosimo. U posljednje vrijeme sportske tenisice koje nalikuju onima za trčanje uspješno, ili za neke neuspješno, spajaju se s poslovnim ili ženstvenim kombinacijama, pa čak i kada se radi o muškim modelima. S time na umu pronašli smo jedne muške tenisice koje bi neke rado vidjele na svom odabraniku, a neke u svom ormaru. Riječ je o Adidas Ozweego tenisicama inspiriranima devedesetima, kada su se i prvi put pojavile na tržištu.

U posljednje vrijeme u modu se vraćaju komadi iz naše mladosti. Kako je retro stil koji i sama njegujem, volim isto vidjeti i na suprotnom spolu. Uz traperice zavrnutih nogavica i visoke čarape, mislim da su ovakve tenisice pravi hit, pogotovo među hipsterima. Po tome bih odmah zaključila da je muškarac maštovit i drukčiji od drugih.

Kako bi se istaknuli u gomili, muškarci bi trebali dvaput razmisliti prije negoli se odluče na kupnju novih cipela ili tenisica jer ako su oči ogledalo duše, tada sa sigurnošću možemo reći da su cipele ili tenisice ogledalo stila. Neobična izgleda i šarenih boja, tenisice poput ovih uz malo mašte mogu podići svaku kombinaciju.

S obzirom na to da nisam obožavateljica poslovnog looka, pa tako ni poslovnih cipela, ove su tenisice baš po mom guštu. Kada vidim muškarca u poslovnim cipelama, odmah imam osjećaj da želi istaknuti koliko je bitan. Više volim ležernije varijante poput ovih tenisica ili pak neke varijante između cipela i tenisica koje izgledaju odlično uz traperice.

Više sam pobornica elegancije i klasike. Za mene su tenisice na muškarcima pretjerano dječačke. Osim što mi to govori da su oni koji ih nose nezreli i da su zapeli u svojim tinejdžerskim danima, mislim da se s takvim muškarcem nikada ne bih mogla složiti.

I dok jedne ovaj model Adidas tenisica vraća u školske klupe i nespretne osnovnoškolske ili srednjoškolske ljubavi, takvih zgoda druge se rado prisjećaju i u muškarcima uvijek vole vidjeti nešto dječački i zaigrano.

Mislim da bih se mogla odmah zaljubiti u čovjeka koji nosi ove tenisice. Ne samo da ih se može uklopiti u ležeran look, već bi odlično išle i uz poslovnu kombinaciju. S obzirom na to da ih ima i u ženskoj varijanti, ozbiljno ću razmisliti o tome da ih i sama nabavim.

Tenisice koje mogu kombinirati i muškarci i žene Tenisice koje mogu kombinirati i muškarci i žene Foto: Buzz trgovina
Nemam ništa protiv kombiniranja ovakvih sportskih tenisica s odijelom. Samo treba izabrati dobro; moderno odijelo uskog kroja s otkačenom košuljom i uskom kravatom ili leptir-mašnom može izgledati super i smjelo. Volim takve hrabre kombinacije kod muškaraca. Znači da su zabavni i kreativni te puni samopouzdanja.

Zabavne i kreativne kombinacije s tenisicama trenutačno su in, ne samo u muškoj modi već i u ženskoj. Bilo u bijeloj, crnoj ili šarenoj varijanti, ove trendi tenisice vrlo lako možemo kombinirati s romantičnom haljinom ili suknjom. No neki smatraju da neke tenisice ipak trebaju ostati u domeni kojoj i pripadaju – sportskoj.

Sportske su tenisice za sportske i ležerne kombinacije i ne volim ih vidjeti u poslovnima kada je riječ i o muškarcima i o ženama. Mislim da daju dozu neozbiljnosti u ozbiljnom okruženju. Ipak volim držati taj ozbiljni i zabavni dio, odnosno svoje slobodno vrijeme, odvojenima i više me privlače muškarci istomišljenici. U svakom slučaju, ove Adidas Ozweego tenisice izgledaju baš udobno za dane kada nisam u uredu.

Svi oni koji vole otkačenije, hrabrije ili zaigranije kombinacije svoj primjerak tenisica mogu nabaviti u obližnjoj Buzz trgovini ili u njihovoj online trgovini. Taj pomalo neobičan, ali jedinstven model tenisica vratit će nas u doba naše mladosti i pridati kombinaciji upečatljiv retro štih zbog kojeg zasigurno nećemo proći nezapaženo.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Sport Vision po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju