Bilo bi lijepo kada bi svaki seks mogao biti spontan, bez da sa za njega moramo pripremati. No, istina je takva da gotovo svaka žena mora obaviti svoje male rituale prije nego se upusti u seksualni odnos. Evo kojih je to osam stvari koje žene najčešće rade prije seksa.

1. Odjenu spareni donji veš. Grudnjak i gaćice koji si pašu ženu će učiniti sigurnijom u samu sebe kada skine odjeću.

2. Depiliraju se. Upravo su neželjene dlačice jedan od velikih razloga zbog kojih žene odbijaju seks sa suprugom ili dečkom.

Par u krevetu 10 ženskih rečenica tijekom seksa koje muškarci ne vole

3. Pripreme romantičnu i seksi glazbu. Ako muškarac s kojim se viđaju prvi dolazi u posjetu kući pobrinut će se da u pozadini svira senzualna glazba koja budi strasti.

4. Cijeli dan paze što jedu. Ako ih navečer očekuje "akcija" izbjegavaju hranu koja napuhava i uzrokuje plinove.

Seks Tri važne riječi koje mogu popraviti svaki loš seks

5. Provjeravaju mirišu li dobro. Mirisanje pazuha dok se skidaju, a da partner ni ne primijeti da to rade, žene su ispraksirale do savršenstva.

6. Osvježavaju se dolje. Koriste osvježavajuće maramice, sprejeve,.. No najzdravije bi bilo jednostavno se oprati zbog osjetljivosti ženskih intimnih dijelova.

Par u krevetu Tri stvari koje žene ne bi trebale raditi netom prije seksa

7. Pitaju se jesu li popile kontracepcijsku pilulu. I u glavama najpedantnijih žena koje paze na sve netom prije seksa javi se trunka sumnje jesu li uzele kontracepciju.

8. Osmjehnu se samoj sebi u ogledalu. Nakon depilacije, osvježavanja, odijevanja sparenog veša još je samo ostalo – pogledati se u ogledalo, osmjehnuti i reći samoj sebi: Izgledam fenomenalno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju