Vjerojatno nitko nije iznenađen činjenicom da su počela nagađanja o snimanju druge sezone serije "I tek tako", službenog nastavka "Seksa i grada".

Iako službene potvrde još nema, neke činjenice su već došle do javnosti koja je, usput budi rečeno, poprilično podijeljenog mišljenja oko nove serije.

O nekim scenama raspravlja se danima, a ako se nagađanja o novoj sezoni ostvare, vjerujemo da će biti još puno novih prilika za podjele i rasprave.

Vratimo se sada na sve što dosad znamo o snimanju nove sezone.

Hoće li se snimati druga sezona serije "I tek tako..."?

Strani mediji izvijestili su da su rasprave o drugoj sezoni stale u prosincu, kada su se pojavile optužbe za seksualni napad protiv glumca Chrisa Norha, međutim, sada su se u medijima pojavile informacije od strane izbora bliskih seriji kako su optimistični po pitanju još jedne sezone.

Kreativni razgovori još se nisu vodili, ali svi se osjećaju dobro po pitanju serije, rekao je jedan od izvora, dok drugi kaže kako će kreatori serije možda htjeti drugom sezonom serije dokazati da je mogu učiniti snažnijom.

Inače, finale prve sezone trebalo bi se emitirati 3. veljače, a izvršni producent Michael Patrick King dao je naslutiti kako je otvoren za nastavak priče o Carrie, Mirandi i Charlotte. Casey Bloys koji je glavni voditelj sadržaja u HBO-u također je rekao da druga sezona nije isključena, ali i da se trebaju odraditi određeni razgovori. Konačna odluka nije donešena.

Također, radi se o skupoj seriji pa će Max HBO prvo napraviti analizu i provjeriti koliko novih pretplatnika je serija dovela i koliko njih se svaki tjedan vraćalo gledati "I tek tako...".

Slika nije dostupna Obožavatelji još negoduju: Najveće zamjerke na prve epizode serije "And Just Like That"

Što glumci misle o potencijalnoj drugoj sezoni?

Glumica Cynthia Nixon nije, čini se, previše predana ideji. Na pitanje o povratku dala je neutralan odgovor - nije rekla ne, ali ni da.

Iako sam izvršna producentica i redateljica jedne epizode, nisam pisac. To je jedna od velikih privilegija činjenice da ste pisac, ali, hvala Bogu, nije moj posao da to shvatim, rekla je.

Slika nije dostupna Novi klasik iz ormara Carrie Bradshaw: 10 modela po uzoru na trenutačno najpoželjniju haljinu

Pridošlica Sarita Choudhury, koja glumi prodavačicu nekretnina Seemu Patel, se pak nada drugoj sezoni.

Baš sam nekidan razmišljala o tome, pitala se. Postoji trenutak u kojem vam kažu hoće li je biti ili ne, ali mi još nismo došli do tog trenutka. A ja sam razmišljala, Bože, nadam se da će je biti, rekla je.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju