Glavni zagrebački trg jučer je poskakivao od kuckanja potpetica onih sretnica koje su izabrane da se natječu na već tradicionalnoj utrci u štiklama


Na već tradicionalnoj Story utrci u štiklama pod pokroviteljstvom Planet obuće pobijedila je Paula Vučković, koja je osvojila poklon bon Westgatea u iznosu od 10.000 kuna.

Druga najbrža bila je Marija Esegović koja je dobila 3.000 kuna vrijedan poklon bon prekrasnih slovenskih Rimskih termi, a treća Slađana Čolakić, ovjenčana je titulom najljepših nogu Story utrke na štiklama, a osvojila je i poklon bon frizerskog studia Marcela u iznosu od 2.000 kuna, te 1.000 kuna poklon bona Planet obuće.

Voditelj programa, Mario Valentić natjecateljicama i natjecateljima prvo je održao nezaboravno zagrijavanje na glavnom zagrebačkom trgu, te je utrka prošla u zabavnom tonu. Kao i svake godine, i ova je utrka imala humanitarni karakter pa su tako mnoge najveće zvijezde donirale svoje štikle i pomogle Centru za autizam.



Svoje štikle su donirale Severina, Aleksandra Dojčinović, Indira Levak, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Krstulović, Ecija Ojdanić, Lejla Filipović i brojne druge dame. Najveće oduševljenje izazvale su Severinine štikle koje su postigle najvišu cijenu od 600 kuna.

Donacije na samoj utrci je preuzela ravnateljica Centra za autizam, gospođa Žarka Klopotan. Prisutne je zabavljala popularna Indira Levak koja je svojom pozitivnom energijom zarazila sve prisutne, te se tako Story utrka na štiklama pretvorila u predivan zabavni program čiji se nastavak sljedeće godine već s nestrpljenjem očekuje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju