Jesen nam i kalendarski vrlo brzo stiže, no temperature su i dalje dovoljno visoke za nošenje odjevnih kombinacija koje nas podsjećaju da ljeto još nije gotovo. Pogotovo to vrijedi za naše more gdje nas street style kombinacije uvijek inspiriraju za vlastita modna izdanja.

Galerija Street style brineta iz Zadra - 3 Street style brineta iz Zadra - 4 Street style brineta iz Zadra - 2 +0 Street style brineta iz Zadra

Jednostavan, ali upečatljiv steet style pokazala je dugokosa dama koja je Zadrom prošetala u društvu partnera. Svoje casual odjevno izdanje složila je od tri komada koja se mogu naći u mnogim ženskim garderobama.

Nosila je kratki top s naramenicama koji otkriva struk, u tamnoj nijansi prljavoružičaste boje. Donji dio topa je zaobljen, a takav kroj još ljepše oblikuje i ističe ženski struk. Za donji dio street stylea odabrala je baggy model traperica izblijedjele nijanse svijetloplave boje, spuštenog struka i lagano širih nogavica s poderanim dijelovima na koljenima.

Koja vam se više sviđa? Dvije kombinacije iz centra Zagreba zbog kojih će nam nedostajati ljeto Street style izdanja iz centra Zagreba - 4 Street style izdanja iz centra Zagreba - 3 Street style izdanja iz centra Zagreba - 2 +1 H&M haljina

Traperice je podvinula tako da su do izražaja došle i obične bijele platnene tenisice obrubljene crvenom crtom. Tanki lančići, deblji prsten i moderne sunčane naočale izvrsno su se uklopili u stajling, a umjesto klasične torbe nosila je crni ruksak.

Street style brineta iz Zadra - 4 Street style brineta iz Zadra u topu koji tako dobro ističe struk (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju