Trenutak je bio potreban da fotograf zabilježi tako dobar street style smeđokose dame koja se zatekla u blizini zagrebačkog Cvjetnog trga. Baš svoja i upečatljiva, ova street stylerica lako se istaknula u mnoštvu koje zimsko sunce lako privuče u centar metropole.

Čizme iznad koljena na sniženju: 10 modela već od 16 eura Zara, snižene s 99,95 na 69,95 eura (527,04 kn) Luisa Spagnoli (Fashion&Friends), snižene s 449 na 224,50 eura (1691,50 kn) Reserved, snižene s 59,99 na 39,99 eura (301,30 kn) +7 Mango, snižene sa 199,07 na 169,99 eura (1280,79 kn)  

I samo jedna kratka šetnja središtem Zagreba dovoljna je da se vidi puno izvrsnih street style kombinacija koje nas uvijek inspiriraju za vlastite modne odabire. Dama koja nas je svojim stajlingom inspirirala svakako je i zgodna brineta koja svojom pojavom osvaja na prvu.

Svoj street style vješto je složila od komada koji su svaki za sebe top, a skupa izgledaju još bolje. Preko mini haljine s volanima i uzorkom boho stila nosila je pulover sitno rebraste strukture ukrašen efektnim volanom na lijevoj strani, a osim svojim šik dizajnom, pulover osvaja i prekrasnom plavom bojom.

Street style brineta iz Zagreba u kratkoj haljini s volanima i čizmama iznad koljena - 1 Street style brineta iz Zagreba u kratkoj haljini s volanima i čizmama iznad koljena (Foto: Josip Moler/Cropix)

Vitku liniju dodatno je istaknula debljim smeđim remenom, a smeđe su i čizme koje su odličan odabir za nošenje uz minice. Riječ je o čizmama od brušene kože iznad koljena, a takvi visoki modeli ove sezone opet su vrlo popularni. Sjajno izgledaju kada se nose uz uske traperice i tajice te kratke suknje i haljine, kao i hlačice.

Najženstvenija haljina sa zagrebačke špice kojoj su šik čizmice savršen par Street style u Zagrebu - 1 Street style u Zagrebu - 4 Street style u Zagrebu - 7 +5 Street style u Zagrebu - 3

Zelenom jaknom vojničkog stila zagrebačka street stylerica zaokružila je kombinaciju u kojoj se svakako istaknula i svjetlosmeđa torba Birkin luksuzne francuske modne kuće Hermes, jedna od najpopularnijih torbi na svijetu.

Street style brineta iz Zagreba u kratkoj haljini s volanima i čizmama iznad koljena - 3 Street stylerica iz Zagreba nosi čizme od brušene kože iznad koljena i torbu Birkin (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju