Volimo modnu klasiku, a još više volimo odmak od klasike koji malo prodrma ustaljene obrasce odijevanja. Odabir neuobičajene obuće najlakši je način da u svoje kombinacije unesete nešto novo i malo drugačije.

Galerija Chiara Ferragni u tri različita Patti modela Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 1 +7 Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanju s Pariškog tjedna mode

S obzirom na to da na tržištu uistinu ne nedostaje zanimljivih i efektnih modela obuće, danas stvarno nije problem odabrati cipele koje će postati glavna zvijezda vašeg modnog izdanja.

Umjesto klasičnih čizmica, naša današnja street style zvijezda odlučila se za model Patti modne kuće Louis Vuitton koji plijeni pažnju otkako se prvi put pojavio na modnim pistama, a zatim i u kombinacijama svjetskih trendseterica.

Vuittonove čizmice Patti u street style izdanju sa zagrebačke špice Vuittonove čizmice Patti u street style izdanju sa zagrebačke špice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Lansirane u kolekciji za jesen/zimu 2021. godine, čizme Patti dolaze u dvije varijante - visokoj i niskoj.

Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. Čizmica Patti na reviji modne kuće Louis Vuitton za jesen/zimu 2021. (Foto: Profimedia)

Potonja se svidjela i zgodnoj plavuši sa zagrebačke špice koje ja odabrala color block model s gornjištem u smeđoj i crnoj boji te potpeticom u kobalt-plavoj.

Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton (Foto: Louis Vuitton)

Kao što se može pretpostaviti po izgledu, dizajn ovih čizmica inspiriran je kožnatom jaknom. Osmislio ih je Nicolas Ghesquiere, bivši kreativni direktor modne kuće Louis Vuitton, koji je reinterpretirao jedan od najpopularnijih odjevnih komada i tako stvorio čizme koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanjima s Pariškog tjedna mode - 1 Čizmice Patti modne kuće Louis Vuitton u street style izdanju s Pariškog tjedna mode (Foto: Profimedia)

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Wow! Zgužvane salonke dame iz Zagreba mnogi se ne bi usudili nositi Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta Salonke modne kuće Bottega Veneta +2 Zgodna dama u odvažnim salonkama modne kuće Bottega Veneta

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju