Visoke temperature na kratko su ispraznile središte Zagreba, a oni koji su unatoč vrućini prošetali centrom metropole ljetne vremenske uvjete lakše su podnijeli izabravši prikladnu laganiju odjeću. Efektno street style izdanje pokazala je i crnokosa djevojka koja je itekako ostavila dojam.

Galerija Street style crnke iz Zagreba u senzualnoj haljini i niskim rimljankama - 2 Street style crnke iz Zagreba u senzualnoj haljini i niskim rimljankama - 4 Street style crnke iz Zagreba u senzualnoj haljini i niskim rimljankama - 1 +4 Street style crnke iz Zagreba u slip haljini iz Zare i niskim rimljankama

Zgodna street stylerica centar Zagreba "osvojila" je modnom kombinacijom koja može biti savršen izbor i za ljetne večeri. Nosila je crnu satensku haljinu midi dužine s tankim bratelicama i rasporom s lijeve strane iz trgovine Zara. Senzualnosti ovog modela koji se naziva slip haljina pridonose i prorezi na predjelu trbuha, a zanimljiv asimetričan kroj čini je mamcem za poglede.

Street style crnke iz Zagreba u senzualnoj haljini i niskim rimljankama - 3 Street style crnke iz Zagreba u slip haljini iz Zare i niskim rimljankama (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Za dnevno izdanje uz haljinu izvrsno pristaje ljetna obuća ravnog đona, baš poput sandali u stilu niskih rimljanki kakve nosi crnka iz Zagreba. Klasična crna torbica i malo zlatnog nakita sjajno su upotpunili njezin street style, a pogledima nije promaknuo ni prekrasan buket cvijeća koji je nosila.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Nepogrešiv odabir plavokose dame iz centra Zagreba za kombinaciju kojoj je teško naći manu

Zadarske ulica prepune su dama u zanimljivim street style kombinacijama "Nevidljive" štikle brinete iz centra Zadra koje vizualno produžuju noge

Haljine u stilu negližea postale su vrlo popularne devedesetih godina. Modeli s čipkastim rubom inspirirani donjim rubljem bit će izvrstan izbor za večernje prilike, a u kombinaciji s običnom majicom s kratkim rukavima odisat će grunge stilom koji je ponovno u trendu.

Slip haljina asimetričnog kroja iz Zare (299,90 kn) - 1 Slip haljina asimetričnog kroja iz Zare (299,90 kn) (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju