Blaže zime karakteristične su za jug Hrvatske pa nije neuobičajeno na ulicama dalmatinskih gradova usred najhladnijeg godišnjeg doba vidjeti i neke ne toliko zimske sreet style kombinacije. Jedna zgodna street stylerica sa splitske rive utoplila se u kaputu s krznom, no donji dio njezinog stajlinga nije odavao da smo usred zime.

Galerija Street style plavokose dame iz Splita u minici i cipelama s otvorenom petom - 3 Street style plavokose dame iz Splita u minici i cipelama s otvorenom petom - 1 Street style plavokose dame iz Splita u minici i cipelama s otvorenom petom - 2 +5 Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini upečatljive boje

Plavokosa dama koja je prošetala splitskom rivom svoj street style složila je od predivnog kraćeg kaputa svijetlosive boje. Kaput ima šire rukave ukrašene raskošnim krznom koje se nalazi i na predjelu kragne. Ispod kaputa nosila je crnu minicu s bijelim točkicama i najlonke boje kože te crne cipele na špic s nižom potpeticom i otvorenom petom.

Splitske ulice i trgovi uvijek su dobar izvor modnih inspiracija Maksi haljina plavokose dame za koju su se lijepili pogledi na splitskim ulicama

Street style izdanje sa splitske špice Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Otvorena peta definitivno je detalj koji se rijetko viđa u zimskim street style izdanjima, no ova šarmantna ljepotica iskoristila je sunčani vikend da iz ormarića s obućom izvadi ovakve laganije cipele. Damski street style jako je lijepo nadopunila s bijelom torbicom s debljim lancem, ženstvenim sunčanim naočalama s mačkastim okvirom, efektnim ručnim satom i crnom kapom s obodom koju je nosila u ruci.

Street style plavokose dame iz Splita u minici i cipelama s otvorenom petom - 1 Street style plavokose dame iz Splita u minici i cipelama s otvorenom petom (Foto: Ivo Čagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju