Splitske ulice i trgovi uvijek su izvor zanimljivih modnih inspiracija. Maštovitih kreacija i osebujnih kombinacija Splićanke se ne odriču niti tijekom zime.

One znaju da jedan odvažni komad može razigrati cijelu modnu kombinaciju i privući znatiželjne poglede čak i kada birate klasične odjevne predmete u naizgled dosadnoj crnoj i bijeloj boji.

Pokazala je to na svojem primjeru plavokosa dama iz Splita koja je snimljena u šetnji gradom tijekom lijepog sunčanog dana prošloga tjedna.

Njenim modnim izdanjem dominirala je kukičana crno-bijela haljina. Točnije odabrala je haljinu maksi kroja s predimenzioniranim cvjetovima.

Crno-bijeli cvjetovi postavljeni cijelom dužinom haljine ukrali su svu pažnju slučajnih prolaznika te efikasno ukrasili polu-prozirni model haljine.

Sličnom vrstom haljine pažnju je plijenila Taylor Swift na prošlogodišnjoj dodjeli nagrada Grammy. Američka kantautorica za tu je priliku nosila cvjetni model Oscara de la Rente.

Slika nije dostupna Hit sezone? Efektan model hlača koji trenutno vlada splitskom špicom

Slika nije dostupna Plavokosa trudnica iz sunčanog Splita u haljini u kojoj je nemoguće ostati neprimijećen

Splitska špicerica haljinu je iskombinirala s toplim crnim šalom i sivom pletenom vestom. Na nogama je nosila crne gležnjače chunky potplata, a izdanje je zaokružila s minijaturnom ručnom torbicom i sunčanim naočalama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju