Ugodno tople zimske temperature obilježile su vikend, a u skladu s vremenskim prilikama bile su i street style kombinacije na zagrebačkoj špici. U mnoštvu koje je sunčanu subotu iskoristilo za dolazak u centar grada istaknula se mlada žena u jednostavnoj, a opet vrlo ženstvenoj haljini.

Galerija Street style u Zagrebu - 1 Street style u Zagrebu - 4 Street style u Zagrebu - 7 +5 Street style u Zagrebu

Za svoj street style odabrala je bijelu pletenu haljinu rebraste strukture koja usko prianja uz tijelo te tako maksimalno naglašava figuru. Haljina midi dužine seže do koljena, a zasigurno je riječ o jednom od najženstvenijih modela nosivom u raznim svakodnevnim, ali i posebnim prilikama.

Pletene haljine modni su adut u brojnim ženskim garderobama u sezoni jesen/zima, a zvijezda ove naše street style priča pokazala je da uz omiljenu zimsku haljinu nije potreban niti nakit jer je ona sama po sebi dovoljno efektna i šik.

Street style u Zagrebu - 4 Street style dama sa zagrebačke špice u bijeloj pletenoj haljini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Svojoj modnoj kombinaciji za šetnju centrom Zagreba zgodna street stylerica dodala je crnu bundicu dužine do iznad koljena i elegantne čizmice s visokom tankom potpeticom od brušene kože bež nijanse.

Traperice ljepotice iz Zagreba: Dokaz da Hrvatice i dalje vole otpisani model Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice +4 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Zagrebačka špica: Baš dobro izdanje u mini suknji i čizmama koje su joj savršen par Izdanje dame iz centra Zagreba u zemljanim tonovima Street style izdanja iz centra Zagreba - 1 Street style izdanja iz centra Zagreba +5 Street style izdanja iz centra Zagreba

Bila je u društvu crnokose dame koja je također pokazala izvrstan street style, odjevena u crne hlače i čizmice, dok je gore nosila crnu dolčevitu i šik kaput boje pijeska s pojasom, a jako nam se sviđa i njezina bijela torbica efektnog dizajna s pregradama.

U fotogaleriji na početku teksta pogledajte i druge street style kombinacije sa subotnje zagrebačke špice.

Street style u Zagrebu - 5 Street style u Zagrebu (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju