Sunčane, tople i slobodne dane iza nas, odnosno kraj stare i početak nove, 2023. godine, mnogi su iskoristili za uživanje u zrakama sunca i dobrom društvu u centru Zagreba.

Galerija Izdanje dame iz centra Zagreba u zemljanim tonovima Street style izdanja iz centra Zagreba - 1 Street style izdanja iz centra Zagreba +5 Street style izdanja iz centra Zagreba

Osim dobre atmosfere, grad su preplavile i odlične modne kombinacije, a mnoge dame ugodne su temperature iskoristile za odijevanje mini komada.

Središte glavnoga grada tako je bilo ispunjeno sjajnim kombinacijama, koje su uključivale mini suknje i haljine.

Iako je teško izabrati koja je od kombinacija bila najbolja, nama je za oko zapela dama koja se poigrala sa zemljanim tonovima.

Zgodna brineta za druženje u centru odjenula je bijelu košulju s povišenim ovratnikom, koja se nazirala ispod bež pletiva iznad kojeg je nosila jaknu od brušene kože u svjetlijoj nijansi smeđe boje, ukrašenu efektnim krznenim ovratnikom.

Street style izdanja iz centra Zagreba - 1 Lijepa brineta nosila je mini kožnatu suknju u smeđoj boji (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Donji dio kombinacije činila je tamnosmeđa mini suknja s prorezom na prednjem dijelu, koja je bila idealan par kožnim čizmama u boji konjaka.

Čizme do koljena bile su i odličan odabir za duži boravak na otvorenom zahvaljujući blok-potpetici, koja je većini dama udobna i stabilna, pa u njoj mogu izdržati satima. Ovakav model čizama sviđa se čak i ljubiteljicama ravnih potplata.

Najbolja od najboljih: Street style izdanje ljepotice iz Zagreba koja vas je oduševila Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini Ležerna ljetna kombinacija lijepe brinete oduševila vas je u lipnju 2022. Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini +1 Najpopularnije street style izdanje u 2022. godini

Kombinaciju lijepe brinete, koja je izdanje upotpunila raspuštenom kosom i make-upom koji je dodatno naglasio njezinu prirodnu ljepotu, možete pogledati u našoj galeriji na početku teksta, u kojoj vas čeka još sjajnih izdanja u mini odjevnim komadima iz centra Zagreba.

Street style izdanja iz centra Zagreba Street style izdanja iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/CROPIX)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju