Dama koju smo već zamijetili na zagrebačkoj špici i pisali o njoj ponovno nas je oduševila svojom pojavom i ženstvenim street styleom u crvenoj boji. U stilu prave filmske dive prošla je središtem Zagreba u blizini Bogovićeve ulice s osmijehom na licu i baš pozitivnom energijom.

Galerija Street style kombinacije iz centra Zagreba - 7 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style kombinacije iz centra Zagreba - 6 +5 Sophia Loren u crvenoj haljini

Ova šarmantna i zgodna žena podsjeća nas na glumice zlatnog doba Hollywooda, a zbog njezine izražajne figure pješčanog sata, držanja i energije kojom zrači podsjeća na Sophiju Loren, s kojom smo je i usporedili u prošlom tekstu.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 8 Street style dama iz centra Zagreba u crvenim hlačama brenda Elisabetta Franchi (Foto: Josip Moler/Cropix)

Sada već možemo reći i kako je zvijezdi ove naše street style priče brend Elisabetta Franchi očito jedan od dražih jer je, kao i prošli put, i u ovoj prilici nosila hlače s njegovim potpisom. Nakon bijelih hlača koje su maksimalno istaknule njezinu senzualnu figuru i fantastičnu liniju, sada je pokazala stajling u crvenim hlačama Elisabetta Franchi. Kao i bijele, i crvene hlače su na crtu te imaju visoki struk, a nogavice su malo šire nego kod bijelog modela.

I Sophia Loren bi je pohvalila: Figura pješčanog sata sa zagrebačke špice stvorena za uske bijele hlače Street style u Zagrebu - 8 Street style u Zagrebu - 5 Šik dama sa zagrebačke špice nosi hlače brenda Elisabetta Franchi +7 Sophia Loren u filmu 'The Millionairess' iz 1960. godine

Na pojasu koji je naglasio damin uski struk istaknuo se logo brenda čije ženstvene i elegantne kreacije imaju brojne poklonice među ženskom populacijom.

Mlada dama iz Zagreba u plastičnim hlačama koje ne prolaze neprimijećeno Missguided, 8,91 EUR Stradivarius, 12,99 EUR ASOS, 27,83 EUR +3 River Island, 50,10 EUR

Efektne hlače "diva" iz središta Zagreba kombinirala je uz crveni top s naborima na predjelu dekoltea preko kojeg je nosila dugačku bundu, dok se, kada je o obući riječ, odlučila za crne cipele, koje su se nazirale ispod lepršavih nogavica.

Kakve su se još street style kombinacije nosile u Zagrebu prošli tjedan, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Street style kombinacije iz centra Zagreba - 2 Street style kombinacije iz centra Zagreba (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju